Nieuwsbrief:

BENELLI  LEONCINO 500 - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
Groen
benelli - leoncino-500
benelli - leoncino-500
benelli - leoncino-500
benelli - leoncino-500
benelli - leoncino-500
benelli - leoncino-500
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
De Leoncino 500 combineert met succes traditie, passie, innovatie en prestaties in een eigentijdse stijl als een elegante scrambler. Bij het ontwerpen van de 500 serie is trouw gebleven aan de bekende Leoncino vorm; de boog. Deze is terug te vinden in de koplamp en het ontwerp van de tank waardoor de kracht, dynamiek een authentieke stijl van de motor wordt versterkt.

Het frame is een stalen trellis frame, dat perfect past bij het ontwerp en tegelijkertijd zorgt voor een gemakkelijke en voorspelbare wegligging. Iets wat mede te danken is aan de standaard gemonteerde hoogwaardige Angel GT banden van Pirelli. De Leoncino 500 is voorzien van sportieve 17 inch lichtmetalen velgen.

* Let op! De getoonde afbeeldingen zijn een combinatie van het huidige model en de voorgaande kleurstellingen.

De Leoncino 500 combineert de vormen van traditionele "scramblers" met de stijl en technologie van moderne motoren en zet zichzelf daarmee neer als een elegante scrambler.

De koplamp heeft gebogen lijnen en wordt gekenmerkt door de typische Leoncino LED-boog. Het zadel, ook in auhentieke stijl ontworpen, past perfect en zorgt voor een comfortabele rit voor zowel de bestuurder als de passagier.

De Leoncino 500 beschikt over een modern digitaal LCD-dashboard. Het stalen trellis frame is ontwikkeld om perfect te integreren met het ontwerp van de motor en daarbij maximale stijfheid te bieden. Samen met een 50mm upside-down voorvork en monoschokbreker achter zorgt dit voor optimale wendbaarheid en handling op de weg. De vering is afgesteld om optimaal contact met het wegdek te garanderen.

De leeuw heeft een speciale plek en staat met trots op het voorspatbord, zoals gebruikelijk was op de historische motorfietsen van Benelli.

Het kloppend hart van Leoncino 500 bestaat uit een door Benelli zelf ontwikkelde 500cc metende parallel-twin. De EFI mapping zorgt voor een motor die gretig op het gas reageert maar daarbij een soepele motorloop heeft.

De vloeistofgekoelde twin met DOHC ontwerp is betrouwbaar, reactief en bovendien Euro5 goedgekeurd. De kruktappen zijn 180 graden verzet en het moderne en uitgebalanceerde uitlaatontwerp zorgt voor een imposant en diep motorgeluid.

Het blok staat garant voor 46 Nm koppel bij 6000 omwentelingen. Verder doortrekken levert 47,6 pk (35 kW) op bij 8500 omwentelingen waardoor deze motor precies op de A2 grens zit en het maximale uit het A2 rijbewijs gehaald kan worden.

Daarnaast is er nog een interne balans-as toegevoegd wat resulteert in een zijdesoepel lopende motor. Voeg hier een soepele zes-bak met assist & slipper clutch aan toe en het plaatje is compleet.

 
  • Wij zijn dé Benelli dealer van noord Nederland!

    Bij Arnold's Motorshop vind je jouw toekomstige motor of elektrische scooter! We hebben een continu wisselend aanbod van gebruikte en nieuwe motoren en scooters. In onze showroom vindt je het meest actuele aanbod, het kan dus zijn dat de motor die je hier ziet wellicht net aan je neus voorbij is gegaan. Bel ons daarom altijd om even te checken of de motor er nog staat, of scheur zo snel mogelijk langs onze showroom! Vragen naar de laagste prijs hebben we geen tijd voor en zullen we niet beantwoorden.

    Hebben we je interesse gewekt?  Kom rustig langs in onze winkel en showroom en laat je verrassen door ons aanbod voertuigen, kleding en accessoires.

    Uiteraard is inruil mogelijk.

    Bovag en RDW erkend. Op al onze verkopen zijn de Bovag voorwaarden van troepassing. 

    Proefrit maken? Dit kan bij intentie tot aanschaf en uiteraard bij een droog wegdek.

    Al onze prijzen zijn all-in*!

    Standaard afleverpakket (gratis*):
    - Kleine onderhoudsbeurt
    - Kosten op naam zetten
    - Volle tank benzine
    - 12 maanden Bovag garantie*

    Premium afleverpakket (€ 399,00):
    - Grote onderhoudsbeurt conform eisen fabrikant aan kilometerstand
    - Kosten op naam zetten
    - Volle tank benzine
    - 12 maanden Bovag garantie*



    We zijn te vinden in Kolham.
    Arnold's Motorshop
    A. Plesmanlaan 11
    9615 TJ Kolham
    www.arnolds-motorshop.nl  /  info@arnolds-motorshop.nl
    0598-371043 (ook voor whatsapp berichten!)

    * tenzij nadrukkelijk anders aangegeven


Opties en Accessoires:
Meerdere opties mogelijk, vraag naar de mogelijkheden




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Arnolds Motorshop
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Borgen" betekent: Om te voorkomen dat motoronderdelen lostrillen enworden verloren kunnen ze worden geborgd. Het borgen van onderdelen kan op verschillende manieren gebeuren. Een veel toegepaste methode is het gebruik van veerringen en zelfborgende moeren bij schroefverbindingen. Een andere mogelijkheid is het aanbrengen van een lijmachtige substantie op de schroefdraad, die bout en moer aan elkaar plakt. Loctite is een bekend vloeibaar borgmiddel. Een oude methode is het boren van een gaatje door de vastgedraaide moer en bout, waar een dun ijzerdraadje( safety wire) doorheen wordt gestoken, dat in elkaar wordt gedraaid.
© 2000 - 2024 Motoroccasion