Nieuwsbrief:

BENELLI  LEONCINO - 2019

Garantie: Ja
0 Km
Leoncino rood
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf
THE LEGEND IS BACK!
Bij ons op voorraad NIEUW, wij hebben een DEMO!
We zijn geweldig enthousiast over deze fraaie en super fijn te rijden motoren van dit legendarische merk, met ook nog eens fantastische prijs - kwaliteit verhouding! Wij zijn official dealer.
Deze motor is ook TE HUUR! mail voor info en beschikbaarheid; info@HMIMOTO.nl.


https://belgium-nl.benelli.com/product/leoncino
 • HMIMOTO IS DE MOTO GUZZI/ DUCATI/ BENELLI/ APRILIA/ VOXAN SPECIALIST !

  HMI ITALIAANSE MOTOREN AL MEER DAN 25 JAAR GEPASSIONEERDE PROFFESIONALS!
  In de sfeervolle boerderij van HMI Italiaanse Motoren aan de Dorpsstraat 280 te Kiel-Windeweer/Hoogezand, op 25 km van Assen en Groningen, is een grote en bijzonder ingerichte showroom met Italiaanse motoren van nieuw tot klassiek en een professionele werkplaats met grote onderdelenvoorraad voor alle onderhoud aan uw motor.
  HMI NU OOK BENELLI DEALER! Dit legendarische merk zet motoren op de markt met een ongelooflijk scherpe prijs/kwaliteitsverhouding! Kom ze zelf bekijken in onze showroom!

  HMI Italiaanse Motoren is zeker een bezoekje waard. Koffie staat klaar.Kijk op onze website: www.HMIMOTO.nl voor nog veel meer moois!

  prijzen en modellen onder voorbehoud.


Opties en Accessoires:
benelli-motoren.nl
Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
HMI Italiaanse Motoren
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Stofzuiger" betekent: Badinerende benaming voor multicilinder motorfiets die een gedempt zuigend geluid produceert. Veel motorfietsen van Japanse makelij worden als zodanig aangeduid.
© 2000 - 2019 Motoroccasion