Nieuwsbrief:

BENELLI  LEONCINO TRIAL - 2021

€ 7.299,- € 7.599,-
Garantie: Ja
Nieuw
MAT GRIJS
benelli - leoncino-trial
benelli - leoncino-trial
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf
UIT VOORRAAD LEVERBAAR BIJ DE OFF BENELLI DEALER  MVM MOTOREN.

Leoncino Trail ABS

Er is geen twijfel mogelijk de Benelli Leoncino Trail met ABS is een motorfiets waarop je gezien wil worden. Hij combineert traditie, geschiedenis en passie met innovatie, modern design en dito prestaties. Een eerbetoon aan een Italiaanse motorfietslegende. Als elegante, compacte motorfiets eist de Leoncino Trail vandaag zijn plaats in de geschiedenis weer op.

  • MVM Motoren De Meern is officieel dealer van, Benelli - Royal Enfield en SUZUKI. Tevens het adres voor U gebruikte motoren met een keuze uit meer dan 50 motoren met garantie tot wel 24 maanden.

    Tevens zijn wij de grootste motorverhuurder van Nederland met wel een keuze uit 45 motoren . Zie MOTORVERHUUR.NL

     

Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
MVM Motoren de Meern
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Bonneville" betekent: Op de zoutvlakte van Bonneville in de Amerikaanse staat Utah worden traditioneel de officile wereldsnelheidsrecords voor motorfietsen verreden en geregistreerd. Op 6 september 1956 slaagde een tweecilinder 65OCC motorfiets van het Engelse merk Triumph, voorzien van een gestroomlijde omhulling, erin een snelheid van 214 mijl per uur te halen (343 kilometer per uur). In 1959 kwam Triumph uit met een model dat werd vernoemd naar dit snelheidsrecord: De Triumph Bonneville. Ook andere motorfietsmerken, waaronder het Amerikaanse Indian, gebruikten de naam als snelheidsreferentie voor hun 1200CC v-twin.
© 2000 - 2021 Motoroccasion