Nieuwsbrief:

BETA  MINICROSS E - 2020

Garantie: Ja
Nieuw
ROOD/WIT/BLAUW
beta - minicross-e
beta - minicross-e
beta - minicross-e
beta - minicross-e
beta - minicross-e
beta - minicross-e
beta - minicross-e
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf
Met de geheel nieuwe MiniCross E biedt Beta een eenvoudig te rijden off-road motorfiets gericht op nieuwe rijders die net beginnen te rijden. Met een zelfverzekerdheid voor het leveren van vermogen, is de fiets gericht op recreatief rijden met de uitstraling van een racefiets. Nog belangrijker dan zijn uiterlijk zijn de hydraulische schijfremmen, moderne ophangingscomponenten en de krachtige elektromotor.

Frame: Staal / Aluminium achterbrug
Wielbasis: 102,36 cm.
Zit hoogte: 68 cm.
Gewicht: 42 kg.
Motor: 750 Watt/36 volt
Batterij: 3 Loodzuur batterijen ( Ieder 12 V )
Accuduur: Ongeveer 1 uur. • Deze motor wordt u aangeboden door Joppen Motoren. Wij zijn al sinds 1978 dé fullservice motorspeciaalzaak voor zowel gebruikte als nieuwe motoren. Mocht u interesse hebben in het inruilen van uw motor neem dan eens contact met ons op via 040 206 2033, wij ruilen alle merken en type motoren in.

  Bij zowel inkoop als inruil bieden wij een eerlijke prijs voor uw motor en zorgen voor directe betaling en vanzelfsprekend ook voor de vrijwaring van uw kenteken!

  Mocht de aanschafprijs of het bij te betalen bedrag (net) te hoog zijn voor uw budget? Wij vinden het niet meer dan normaal om het u mogelijk te maken om het totaalbedrag of restbedrag in termijnen te betalen.

  De beste ervaring krijgt u, zoals u zelf wel zal weten door middel van een proefrit. Bel ons vooraf even op en wij zorgen ervoor dat u, op een voor u gewenst tijdstip, de betreffende motor kunt uitproberen.

  Volg ons op Facebook, Twitter en Instagram en ben als één van de eerste op de hoogte van onze recentste en belangrijkste informatie. Ook onze website is altijd up-to-date met de laatste voorraad motoren, nieuwsberichten, evenementen en acties: www.joppen.nl.

  Geïnteresseerd? Neem contact met ons op of stuur ons uw gegevens zodat wij met u contact op kunnen nemen. Wij vertellen u alles wat wij weten over de motorfiets zodat u weet wat u koopt

  Joppen Motoren
  Strijperdijk 3D
  5595XM Leende
  T. 0402062033
  E. info@joppen.nl
   

Deze motor is geschikt voor A1 rijbewijs.
Joppen Motoren
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Inrijden" betekent: Een gereviseerde motorfiets moet worden ingereden. Cilinder en zuiger worden bij dat proces geleidelijk op elkaar ingesleten. De eerste paar honderd kilometer mag niet op top­snelheid worden gereden of te lang worden doorgetrokken in de versnellingen om extreme hittevorming te voorkomen. Hier­ door kunnen de loopvlakken van de zuigers invreten en is de motor inwendig beschadigd. Vroeger moesten nieuwe motor­ fietsen 1500-2000 kilometer worden ingereden. De kunst van het inrijden bestaat uit het met wisselende belasting rijden met een motorfiets, zodat het motorblok loskomt zonder beschadi­ging te hebben opgelopen. Hierdoor wordt voorkomen dat een motor rauw gaat lopen, olie gaat verbruiken en de levensduur van het blok wordt bekort.
© 2000 - 2020 Motoroccasion