Nieuwsbrief:

BETA  RR 4T 480 - 2020

Garantie: Nee
Nieuw
Rood
beta - rr-4t-480
beta - rr-4t-480
beta - rr-4t-480
beta - rr-4t-480
beta - rr-4t-480
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf

De 2021 Beta Enduro RR. De Red Enduro is terug, en ziet er beter uit dan ooit!

De Italiaanse Enduro zijn volledig ontworpen en geassembleerd bij Betamotor. Ook voor het nieuwe model 2021 zijn er weer tal van verbeteringen ten opzichte van het 2020 model, dat is door ontwikkelt.

 

In 2019 behaalde het wereldberoemde duo Steve Holcombe en Brad Freeman een ongekende dubbele wereldoverwinning voor Beta. Holcombe werd E3 Wereldkampioen, terwijl Freeman hetzelfde resultaat behaalde voor de prestigieuze EnduroGP. Naast de tests tijdens de wedstrijdvelden, heeft het succes van de Beta Enduro, de Betamotor-technici in staat gesteld de Enduro RR modellen verder te testen, ontwikkelen en verbeteren, wat heeft geresulteerd in een 2021-motor die bestaat mix is van hoge kwaliteit, technologische innovatie en rijplezier. Een agressievere look en een geheel rode kleur zijn de kers op de taart voor dit modeljaar ΜΆ met het Beta-logo in het middelpunt op de radiatorkappen.

Deze Beta RR 480 Enduro is de sterkste onder de Enduro motoren, geschikt voor recreatief en gebruik in wedstrijden. 
 


Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
Femon Parts
Ook van deze verkoper:
Uw zoekactie heeft geen resultaten opgeleverd.

Terug
Wist u dat: In de motortaal "Faden" betekent: Als lange tijd intensief wordt geremd neemt de werking van de remmen geleidelijk af door oververhitting. Deze vorm van extreme belasting van de remmen komt voor tijdens motorraces of wanneer in de bergen gedurende lange tijd wordt afgedaald en te weinig op de motor wordt afgeremd.
© 2000 - 2020 Motoroccasion