Nieuwsbrief:

BMW  F 800 GS - 2008

Garantie: Ja
29394 Km
Grijs
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf

Merk model: BMW F 800 GS

Bouwjaar: 2008
Kilometerstand: 29324
Kleur: Grijs

 

 

Deze BMW F 800 gs staat bekend om zijn ongekend zuinige, vloeistofgekoelde 2-cilinder 4-takt motor. Deze motor levert 63 kW (85 pk) en 83 Nm bij 5.750 t/min en dat biedt meer dan voldoende vermogen voor eindeloos rijplezier, zowel op de weg als op onverhard terrein. De F800GS die wij bij deze aanbieden verkeerd in zeer nette staat! Er zijn geen beschadigingen of krassen op te bekennen. De motor heeft keurig op tijd zijn beurten gehad. Voordat wij de motor op internet hebben gezet heeft deze van ons de 30.000 beurt gekregen. Hij is o.a. voorzien van nieuwe olie en olie filter, remvloeistof, bougies en alles is , schoon gemaakt en gesmeerd. Deze motor is afleverklaar en bij deze motor is 3 maanden garantie (1000km) inbegrepen.

 

De motor is standaard al rijkelijk uitgerust met vele luxe extra’s zoals ABS, middenbok, handkappen, handvatverwarming, boordcomputer, etc. Daarnaast zijn er een aantal accessoires gemonteerd welke de motor helemaal af maken:

  • Alarm systeem met startonderbreking
  • Outback motortrek carterbescherming

 

 

Het boekje en 2 sleutels en alarm afstandsbediening worden allemaal netjes mee geleverd. Kortom een zo goed als nieuwe en overcomplete BMW F 800 GS waar werkelijk niets aan mankeert en welke klaar staat om er een seizoen heerlijk tegen te kunnen.

Bekijk de foto’s om een goed beeld van de motor te krijgen. Echter heeft u nog vragen dan kunt u ons bellen of mailen. De motor is in het echt natuurlijk vele malen mooier dan op de foto vast te leggen is.

 

Inruil van een nette goed onderhouden motor is mogelijk tegen handelsprijzen. Financiering van deze motor is mogelijk.

 

Voor financieringen werken wij samen met numotorrijden.nl

 

Zoekt u navigatie, communicatie, acculaders, sloten, onderhoudsmiddelen erbij? Deze kunnen wij leveren vanuit voorraad en hierin adviseren wij u graag.

 

Lees voor de aankoop van een occasion onze voorwaarden aankoop motoroccasions & algemene voorwaarden

  • Wij werken op afspraak en hanteren geen vaste openingstijden.Voor het
    maken van een afspraak kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
De Zwart Motoren
 06-14101567
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: DUCATI in 1983 - In 1983 werd Ducati overgenomen door Claudio en Gianfranco Castiglioni en werd daarmee deel van de Cagiva Group. Met deze verandering in het management was de groep in handen van twee grote racefans welke samen Ducati naar de vele triomfen zouden leiden in de Superbike era.
© 2000 - 2019 Motoroccasion