Nieuwsbrief:

BMW  G 310 R - 2019

€ 4.999,- € 5.649,-
Garantie: Ja
Nieuw
RACING RED UNI MATT
bmw - g-310-r
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf
Transmissie: Handgeschakeld
Nieuw: Ja
Modelreeks: apr 2017 - 2019
Vermogen: 25 kW (34 PK)
Koppel: 28 Nm
Topsnelheid: 143 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,3 l/100km (1 op 30,3)


Modeljaar 2019, de nieuwe BMW G 310 R is uit voorraad leverbaar!

Interessante motorfiets voor je of weet je iemand? Verras ons en loop bij ons binnen of neem contact op met Peter of Rick (peter@motoportalmere.nl / rick@motoportalmere.nl) en plan je bezoek en proefrit!
Wij zijn officieel dealer van BMW Motorrad en Suzuki motorfietsen en ruilen álle merken en type motorfietsen in. Ook auto`s en boten zijn welkom!
Opties en Accessoires:
Anti Blokkeer Systeem, EU-Markering (08CA), Voertuiginformatie Nederlands (0386)
Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
MotoPort Almere
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Belt" betekent: In de pioniersdagen van de motorfiets werd het achterwiel angedreven door een geheel van leer vervaardigde riem (belt). Vanaf de jaren twintig werd de belt voor ^primaire en secundaire aandrijving verdrongen door de ketting. Voor de achterwielaandrijving kwam later ook de cardanas. In de jaren tach≠tig werd de industriŽle riem opnieuw op motorfietsen toege≠past. De belt is tegenwoordig uitgevoerd in synthetisch rubber, versterkt met kunststofvezels en staalvlechtsel en voorzien van tanden. Inmiddels wordt de belt op een aantal motormodellen standaard gemonteerd als secundaire aandrijving. De voorde≠len boven de gewone ketting zijn: geringere slijtage, vermin≠derde noodzaak tot nastellen minder mechanisch lawaai en soepeler rijgedrag. Als primaire aandrijving heeft de belt de be≠perking dat zij niet in een volledig gesloten kast kan lopen in verband met de warmteontwikkeling.
© 2000 - 2020 Motoroccasion