Nieuwsbrief:

BMW  R 1200 GS - 2005

Garantie: Ja
63918 Km
Zilver
bmw - r-1200-gs
bmw - r-1200-gs
bmw - r-1200-gs
bmw - r-1200-gs
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf
Prachtige BMW R1200GS, klaar voor het avontuur.
Deze goed onderhouden stoere all-road van BMW met een km stand van maar 63918 km is in topconditie en compleet klaar voor een lange reis maar ook voor een lekker zondagmiddagritje.
Super compleet met Enduro tanktas, RAM_mount bevestiging voor navigatie, nieuwe accu, recente servicebeurt, vrijwel nieuwe banden, complete BMW vario kofferset inclusief de topkoffer, verhoogde ruit, instructieboekje, twee sleutels en de kunststof noodsleutel.
Nu voor € 7495 met drie maanden garantie.
  • Je hebt het vast wel eens horen zeggen: Waar zijn ze gebleven? De gezellige motorzaken, waar nog tijd is voor een bakkie en je altijd binnen kunt lopen met vragen. Een zaak waar ze je bij naam kennen, geen nummer bent en je ook altijd de werkplaats in mag lopen, zolang het er niet overbevolkt raakt...
    Of het nu gaat om het kopen of reparatie of onderhoud van een motor...
    Op onze website kunt u een indruk krijgen van ons als Motor Service.

    Zo kunt u op deze pagina een kijkje nemen bij ons in de werkplaats en op deze wijze kennis maken met Motor Service Ossendrecht.


Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Motorservice Ossendrecht
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: TRIUMPH in 1956 - Na een machtsstrijd in de top van het moederbedrijf in 1956 wordt Jack Sangster directeur van de BSA group en stoot daarmee Bernard Docker uit het zadel. Hij wijst Turner aan als zijn chief executive automobile division waar Triumph, BSA en Ariel onder vallen. John Allen rijdt in datzelfde jaar met 345 km/u een record op Bonneville. Echter,de FIM (Federation Internationale Motorcycliste) wijst op een mogelijke technische afwijking op de meetinstrumenten en negeert het wereldrecord. Triumph neemt daarop juridische stappen maar deze leiden tot niets. Mike Hailwood en Dan Shorey winnen in 1958 de 500-mile endurance race in Thruxton op een T110.
© 2000 - 2023 Motoroccasion