Nieuwsbrief:

BUELL  XB RR - 1987

Garantie: Ja
2400 Km
RACING ORANGE
buell - xb-rr
buell - xb-rr
buell - xb-rr
buell - xb-rr
buell - xb-rr
buell - xb-rr
buell - xb-rr
buell - xb-rr
buell - xb-rr
buell - xb-rr
buell - xb-rr
buell - xb-rr
buell - xb-rr
buell - xb-rr
buell - xb-rr
buell - xb-rr
buell - xb-rr
buell - xb-rr
buell - xb-rr
buell - xb-rr
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Leaseprijs: ??1 p/m (financial lease, informeer naar de mogelijkheden en voorwaarden)

!! KOM LANGS VOOR DE SCHERPSTE DEAL BIJ MOTOR SALOON, D.M.V. ACTIE PAKKETTEN OF BESTE INRUIL OP ONZE NIEUW MOTOREN !!

De eerste productiemotor van Erik Buell. Van deze unieke Buell RR 1000 Battle Twin zijn er slechts 50 gebouwd door voormalig Harley-Davidson ingenieur Erik Buell. De motoren werden alle voorzien van het Harley-Davidson XR-1000 motorblok. Een unieke motor als deze Buell Battle Twin zie je zelden. Een echt verzamelstuk.

Genoemde prijs betreft een rijklaarprijs inclusief grondige controle, zonder bijkomende kosten.

Grote afleveringsbeurt inbegrepen.

= Bedrijfsinformatie =

Zondag 21 april koopzondag! Geopend van 12:00-17:00. Deze maand zijn wij de laatste zondag van de maand 28 april gesloten vanwege Koningsdag op zaterdag 27 april (gesloten).

Motor Saloon is een officieel erkend Harley-Davidson dealer. In onze showroom staan altijd meer dan 100 Harley-Davidson motoren op voorraad.
** Ruim aanbod nieuwe Harley's vindt u op www.motorsaloon.nl **
Nieuwe motoren en occasions worden door ons speciaal H-D opgeleide monteurs klaargemaakt d.m.v. een uitgebreide afleverbeurt.
Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer: 033-4617398




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Motor Saloon
Een stukje historie: KAWASAKI in 2004 - De verkoop van de Z750 beginnen. Z750 levert de ultieme supersport rijervaring, de ZZR1400 Hoewel onmiskenbaar deel uit van de perfecte balans tussen prestaties, handling en een bijna voelbare de serie "Z", de aanwezigheid middenklasse herinnert aan de legendarische machines wiens geest het belichaamt. versie van de Z1000 beschikt over een eigen aparte motorkap en een enkele uitlaat. De verkoop van de Vulcan 2000 beginnen. Ontworpen (VN2000 in Europa) te helpen ruiters trimmen hun beginnen. Met een rondetijden, de nieuwe 10R 3 Vulcan 2000 cilinderinhoud van 2.053 cm, voorzien van nieuwe kruiser ontzagwekkende kracht dezelfde Kawasaki's vlaggenschip model is 's werelds superieur bochtenwerk grootste productie V-Twin. De verkoop van de KX250F, pakket. Kawasaki's eerste 4-takt crossmotor, beginnen. De nieuwe fiets is een model ontwikkeld door KX250F Kawasaki en Suzuki. 3 De verkoop van de ER-6n (650 cm) Een jaar eerder in 2003 ER-6n beginnen. Zijn unieke All-Japan Motocross combinatie van avant-garde kampioenschap, de styling, responsieve macht, KX250F-SR (fabrieksracer) briljant hanteren en door de gebruiker wint zijn debuut race en vriendelijke kenmerken laat het vergaart 11 overwinningen te nemen van te genieten door diverse 125cc titel.
© 2000 - 2024 Motoroccasion