Nieuwsbrief:

CAN-AM  SPYDER F3 - 2019

Garantie: Ja
Nieuw
LIQUID TITANIUM
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2
Referentienummer: 0000063


Elk jaar kunnen wij van de de Fabrikant BRP een special verwachten en voor dit jaar is dit de waanzinnige Spyder F3-S Liquid Titanium. Misschien wel de mooiste ooit gebouwd! Met zijn pakkende kleuren, vernieuwde spatborden, vernieuwde dashboard en nog veel meer is dit dé Spyder voor deze zomer. Met zijn nieuwe Joystick functie scroll je nog eenvoudiger dan voorheen door het menu. En met zijn welbekende Sportmodus zit er alles in deze Spyder om te blijven verrassen. Nu als demo beschikbaar voor proefritten, dus kom snel langs!

Het heeft enige hoofdpijn gekost, maar wij zijn nu officieel de énige in Nederland die een zakelijk Full Operational Lease kunnen aanbieden. Dat houdt in: Onderhoud, Verzekering, Afschrijving en Houderschapsbelasting voor één vast maandbedrag. Het énige wat u nog hoeft te doen is tanken en lekker gaan genieten!

Het allermooiste is dat wij ook de lease kunnen uitkleden! Wat betekent dat nou? Dit betekent dat wij volledig voor u op maat een Lease contract op maat kunnen samenstellen. Zo heeft u zelf de keus om:
•De duur van uw contract bepalen.
•Aangeven wat u aan kilometers verwacht te gaan rijden.
•De verzekering in eigen beheer te nemen.
•Onderhoud zelf uit te voeren.
•Model Ryker of Spyder te kiezen.
•Met een boetesom te kunnen switchen van contract.

Houd wel rekening met het feit dat prijzen kunnen fluctueren.

Voor meer informatie --> https://motorcompany.nl/lease-aanvraag/

Bent u ondernemer? Dan heeft u de volgende voordelen:

- Btw is aftrekbaar
- Geen bijtelling op het voertuig (een Spyder wordt fiscaal gezien als motor)
- U kunt gebruik maken van KIA (Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek)

Financieren? Geen probleem, wie bieden meerdere financieringsvormen aan.

Kijk ook op:

https://www.motorcompany.nl/financiering/

Nieuwsgierig geworden kom dan eens langs om hem te bewonderen. Motorcompany Nieuwerkerk is uw universele motorzaak en dé Can-Am Spyder dealer van Zuid-Holland. Wij hebben veel know-how in huis op het gebied van deze unieke 3-wielers en alle merken motorfiets. Van accessoires tot onderhoud en schade, wij zijn uw specialist. Altijd meerdere nieuwe en gebruikte motoren Spyders op voorraad. Bent u in de buurt, dan bent u altijd welkom om eens langs te komen en onder het genot van een goede bak koffie ons aanbod te bewonderen. Ook is bij ons proefrijden geen probleem.

Hopelijk tot snel!

Wij zijn geopend van dinsdag tot en zaterdag en hebben op woensdag koopavond tot 21:00.
Bij andere avonden of bijzondere momenten langskomen? Geen probleem, wij proberen ons zo goed als mogelijk aan te kunnen passen.

Kijk ook eens op www.motorcompany.nl
Voor contact en vragen naar info@motorcompany.nl of 0180-443106
Deze motor is geschikt voor B rijbewijs. (Indien behaald voor 19 januari 2013)
MotorCompany
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Square four" betekent: Viercilinder motorfiets van het Britse merk Ariel, waarbij de cilinders in carré staan opgesteld. Een ontwerp van de begaafde ontwerper Edward Turner, die later ook de Speed Twin zou ontwerpen voor Triumph. De eerste versie van de Square Four verscheen in 1931 en mat een cilinderinhoud van 498CC. Latere versies in de jaren dertig kregen een inhoud van 596CC en 996cc. Een zwak punt van deze luchtgekoelde motorfiets was de koeling van de achterste twee cilinders van het carré, die in de afgevoerde hete lucht van de voorste twee cilinders stonden en te heet konden worden. De Square Four zou tot de jaren zestig worden gemaakt. In 1970 stopte Ariel met de produktie van motorfietsen.
© 2000 - 2019 Motoroccasion