Nieuwsbrief:

CFMOTO  450 SR - 2023

Garantie: Ja
Nieuw
GRIJS-ROOD
cfmoto - 450-sr
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Nieuw: Ja
Modeljaar: 2023
Fabrieksgarantie: 60 maanden

De CFMOTO 450SR is een krachtige en veelzijdige motorfiets met unieke sportieve looks. De 450SR is ontworpen voor zowel recreatieve als competitie-rijders en biedt een perfecte balans tussen prestaties en comfort.

De 450SR is niet alleen licht en wendbaar, hij beschikt ook over veerelementen en remmen van topniveau. Bovendien zorgt het aerodynamische en stijlvolle uiterlijk voor een indrukwekkende uitstraling.

Met de 450SR zet CFMOTO een nieuwe standaard voor sportmotoren met middelgrote cilinderinhoud. Inderdaad, de gestileerde 450SR ademt sport uit al zijn poriën maar voelt zich minstens even goed in zijn sas op de openbare weg.

Kortom, de CFMOTO 450SR is dé keuze voor motorrijders die op zoek zijn naar een motorfiets die prestaties, comfort en een geheel eigen stijl combineert.

DESIGN

De aerodynamica van de 450SR wordt niet alleen bepaald door de voorzijde, maar ook door de specifiek vormgegeven achterkant. Elk onderdeel werd onder de loep genomen met het oog op een minimale luchtweerstand en een superieure wendbaarheid.

WINGLETS

De opvallende winglets vooraan genereren zo’n 2 kg downforce bij 120 km/u.

ZITHOOGTE

De standaard zithoogte is 795 mm maar dankzij de optionele zadels kan de zithoogte aangepast worden naar 815 cm of 785 cm. Het slanke ontwerp laat je toe makkelijk van positie te veranderen en zorgt dat je steeds je voeten aan de grond kan zetten.

VERING

De sportief afgestelde voorvork en schokbreker zorgen voor stabiliteit en controle. De achterbrug is verbonden met de schokbreker door middel van een multi-link, iets wat je eerder bij zwaardere motorfietsen verwacht.

De 450SR is met z’n sportieve banden, korte versnellingsbak-verhoudingen en geïntegreerde valbescherming klaar voor het circuit. En wil je het schakelpatroon omkeren, dan kan dat zeer snel en eenvoudig.



Verkrijgbaar in Zircon Black & Nebula Black

Met 60 maanden fabrieksgarantie. Te bezichtigen en uit voorraad leverbaar bij Motorcity Amsterdam.

De getoonde prijs is rijklaar inclusief alle bijkomende kosten.

MOTORcity Amsterdam is de motordealer voor Amsterdam en omstreken. In onze grote showroom in Amsterdam tref je alleen de beste merken. Zowel nieuwe motoren als tweedehands motoren. Bij motor-dealer MOTORcity vinden wij klantcontact belangrijk en leveren graag maatwerk. Of u binnen komt voor een nieuwe motor, of graag uw motoronderhoud wilt laten uitvoeren.

Zakelijk motorrijden, wist u dat zakelijk motorrijden erg interessant kan zijn? Je kan namelijk veel fiscale voordelen trekken aan een zakelijk aanschaf. Zo kunt u onder andere:
- BTW voordeel genieten
- KIA toepassen, zorgt voor een versnelde afschrijving van 28%
- Overige afschrijvingen genieten
- Rente over een financiering boeken als kosten
-Tanken op kosten van uw onderneming
- Onderhoud laten afschrijven via uw onderneming
Vooraf is het wel verstandig om dit met uw boekhouder/accountant te bespreken.

(BEL ALTIJD EERST VOOR DE BESCHIKBAARHEID)

MOTORcity Amsterdam heeft motorrijden in hart en nieren en onze kennis en ervaring delen wij graag met u. Ons team bestaat dan ook uit exclusief motorrijders.

Naast alle nieuwe motoren heeft MOTORcity Amsterdam ook altijd meer dan 300 nieuwe en gebruikte motoren op voorraad.

MOTORcity Amsterdam is officieel dealer van: Kawasaki, Suzuki, Yamaha, Royal Enfield, CF Moto en Can-Am




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Motor City Amsterdam
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Scooter" betekent: Verwarrende aanduiding voor zowel de scooter, het populaire vervoermiddel uit de jaren vijftig en zestig, als de motorfiets.Vooral in Amerikaanse bikerskringen wordt een motorfiets wel aangeduid met scooter of kortweg scoot.
© 2000 - 2024 Motoroccasion