Nieuwsbrief:

CFMOTO  700 CL-X SPORT - 2024

€ 9.098,- € 9.099,-
Garantie: Ja
Nieuw
Nebula White
cfmoto - 700-cl-x-sport
cfmoto - 700-cl-x-sport
cfmoto - 700-cl-x-sport
cfmoto - 700-cl-x-sport
cfmoto - 700-cl-x-sport
cfmoto - 700-cl-x-sport
cfmoto - 700-cl-x-sport
cfmoto - 700-cl-x-sport
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf

CFMOTO biedt standaard 5 JAAR FABRIEKS GARANTIE op alle modellen

De CFMOTO 700CL-X SPORT is onstuimig en energiek. Deze café-racer koppelt eigenheid aan uitstekende prestaties en een verfijnde styling. De CL-X designtaal, met de "X"- elementen in onder andere de led koplamp en het achterlicht, de ronde spiegels, het zichtbare frame, de aluminium zijpanelen en de slanke vorm van de brandstoftank, doet alle hoofden draaien.

Met de boven de kroonplaat gemonteerde clip-ons, het Maxxis-rubber rond de 17-inch velgen, de wave-type-remschijven en de Brembo Stylema monobloc remklauwen heeft de 700CL-X Sport een duidelijk agressievere houding. Het stoere windscherm, de ronde bar-end spiegels en het monozitje (met bescheiden zadel voor een eventuele passagier) maken het plaatje af.

MOTOR
De 693cc paralleltwin levert indrukwekkende prestaties. Het is niet enkel het topvermogen van 75 pk maar vooral het heel bruikbare koppel van 68 Nm dat aangenaam verrast.

WINDSCHERM
Het compacte windscherm past netjes over de bovenkant van het 75mm grote LCD dashboard.

BAR-END SPIEGELS
Deze spiegels zien er niet alleen cool uit, ze bieden ook een uitstekend zicht naar achter - en niet alleen op de schouders van de piloot!

De 700CL-X Sport is dé uitvoering voor wie op zoek is naar een karaktervolle en sportieve naked bike met componenten van topmerken.

BREMBO
Het Brembo-remsysteem met ABS garandeert de veiligheid op alle soorten wegdek. Aan de voorzijde worden de twee 300 mm schijven afgeremd door een stel top-of-the-range radiale Brembo Stylema-vierzuigerremklauwen. Achteraan vind je een 260 mm schijf met daarop een 34 mm Brembo remklauw met enkele zuiger.

VERING
De high-spec KYB vering bestaat vooraan uit een volledig instelbare 41mm upside-down, die instelbaar is qua veervoorspanning, compressie & rebound. Achteraan vinden we een schokbreker waarvan je de preload en rebound kan verstellen. De KYB veerelementen zorgen in combinatie met het stijve chassis voor een indrukwekkende rijervaring.

MAXXIS RUBBER
Met het Maxxis MA-ST2 rubber rond de 17-inch velgen is de 700CL-X Sport voorzien op sportief sturen.

ERGONOMIE
De perfecte verhouding tussen de clip-ons, die boven de bovenste kroonplaat zijn gemonteerd, het zadel (met een zithoogte van slechts 795 mm) en de voetsteunen zorgt ervoor dat de sportieve houding geen onnodige druk op de polsen veroorzaakt en dat je steeds een goed overzicht houdt op wat er rond je gebeurt.

FRAME
CFMOTO ontwierp een volledig nieuw chroom-molybdeen frame dat slechts 16,5 kg op de weegschaal legt. De aluminium swingarm voegt daar 6,7 kg aan toe.

Dankzij het ride-by-wire gashendel kon de 700CL-X worden uitgerust met een one-touch cruise control en twee rijmodi (Eco en Sport). Dit zijn, samen met de adaptieve koplamp en de zelfdovende richtingaanwijzers, unieke features voor een motorfiets in dit segment.

De volledige LED-verlichting en de USB-aansluiting onder het zadel vullen het plaatje aan.

*** Kijk voor de volledige lijst van accessoires op de site van CFMOTO Benelux ***


  • LET OP: Wij zijn op dit moment uitsluitend op afspraak geopend. Neem contact op via email: premiummobility@hotmail.com of telefoon: 0627401144 om een afspraak te maken voor een bezichtiging/proefrit of meer informatie.   

    Kijk voor onze volledige voorraad motorfietsen op onze website, pagina op motoroccasion of marktplaats.

    Al onze nieuwe motorfietsen worden standaard als volgt afgeleverd:
    - De getoonde prijs is rijklaar inclusief alle bijkomende kosten en een volle tank brandstof.
    - 2 jaar fabrieksgarantie (of 5 indien anders vermeld)
    - 10 dagen gratis all-risk verzekering (ter plekke af te sluiten zodat de motor direct meegenomen kan worden).
    - Gratis goodiebag met praktische S100 producten ter waarde van ruim €55,-   


    We hebben alle moeite genomen om de informatie met betrekking tot het voertuig zo juist, actueel en volledig mogelijk weer te geven. Helaas zijn fouten nooit uit te sluiten, vertrouw daarom niet alleen op de door ons weergegeven informatie maar controleer voor aankoop alle zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties en Accessoires:
- ABS
- Brembo remmen
- Led verlichting
- Richtingaanwijzers met uitdooffunctie
- Originele cruisecontrole 
- 2 rijmodi
- USB aansluiting
- Rollover sensor
- KYB vering
- Slipperclutch
- Kijk voor de volledige lijst van accessoires op de site van CFMOTO Benelux




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
PremiumMobility
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Bromnozem" betekent: De oorspronkelijke betekenis van nozem is volgens Van Dale een onbeholpen ventje, een schaap, een jongen die net aan de rokken van z’n moeder is ontgroeid, een nozempie. Daar zou aan kunnen worden toegevoegd: en die zich van de weeromstuit tegen z’n ouders ging afzetten. Bromnozem is een tijdsgebonden term die gebezigd werd vanaf het midden van de jaren vijftig tot het midden van de j aren zestig. Allereerst was een nozem een jongeman van rond de zeventien die zich in het uitgaansleven van de grote stad een zekere faam wist te verwerven onder soortgenoten als branieschopper. Het indruk maken op de meisjes was daarbij niet onbelangrijk. Het uiterlijk van de nozem werd geaccentueerd door een pak met strakke broekspijpen en een typisch colbert, een vetkuif met brillantine en bordeelsluipers (zie ook de foto’s van Ed van der Elsken). Wanneer nozems op brommers verschenen, kwamen er leren jekkers, stiletto’s, kauwgom en sigaretten aan te pas. De brommers, modellen van het type buikschuiver, werden vaak getooid met vossestaarten al dan niet op een spriet achterop de brommer gemonteerd. Als brozems wisten deze jongeren uiting te geven aan hun verzet tegen ouders en gevestigde orde, maar soms terroriseerden zij stadswijken met allerlei vormen van kleine criminaliteit. Tevens ontstonden bendes van bromnozems. Hun muziek werd de opkomende Rock ’n’ Roll en niet de jazz van studerende leeftijdsgenoten (zie Jan Hazekamp, Rondhangen als tijdverdrijf. Over het onder-elkaar-zijn van jongens en meisjes in de vrije tijd, Amsterdam 1985).
© 2000 - 2024 Motoroccasion