Nieuwsbrief:

CFMOTO  800 MT EXPLORER - 2024

Nieuw
Gem Black / Starry White
cfmoto - 800-mt-explorer
cfmoto - 800-mt-explorer
cfmoto - 800-mt-explorer
cfmoto - 800-mt-explorer
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Verken de wereld
 

De 800MT Explore, de meest compleet uitgeruste versie van de 800MT serie, heeft dezelfde kenmerken als de Touring, maar met nog meer off-road uitrusting om je overal mee naar toe te nemen.

Motorsteun, middenstandaard, handbeschermers, verwarmd zadel en handvatten en een 8-inch Carplay-compatibel scherm maken dit een comfortabele en gemakkelijke motorfiets. Tractiecontrole, bi-directionele shifter, uitschakelbare ABS, 4 rijmodi, dodehoekradar en Michelin Anakee banden maken hem onmisbaar voor off-road avonturen in alle veiligheid.De CFMOTO 800MT Explore brengt je naar het einde van de wereld.

Enorm vermogen

De 800MT EXPLORE is uitgerust met een 8-inch TFT-volgelamineerd scherm met een MCU van automotive-kwaliteit, voor duidelijke visuele effecten en soepele bediening als een tablet. IP67 waterdicht en stofdicht, volledig geschikt om te dienen als je tweede mobiele apparaat. De tussenkomst van het tractiecontrolesysteem verbetert de tractie en stabiliteit van het voertuig en helpt wielslip en controleverlies te voorkomen.

De selecteerbare 4 rijmodi Sport/Rain/Off-road/All-terrain, die handig op het multifunctionele stuur zijn geplaatst, kunnen ook worden gebruikt om de bandenspanning te controleren via het menu, zodat rijders hun ervaring kunnen aanpassen aan hun voorkeuren en de wegomstandigheden. De bochten-ABS-functie voegt een extra laag veiligheid en plezier toe, zodat rijders met vertrouwen door uitdagend terrein kunnen navigeren. Voor langeafstandsritten zorgt de Cruise Control-functie voor een comfortabele en moeiteloze ervaring, zodat rijders snelheden tot 120 km/u kunnen aanhouden. De twee zilverkleurige aluminium koffers met sloten bieden 63 liter aan opbergruimte en de bovenste koffer heeft 6 liter aan opbergruimte.

De avontuurlijke stijl van de 800MT Explore straalt een imposante aanwezigheid uit die zeker de aandacht zal trekken. Breek met het traditionele voorontwerp. Zijn grote gestalte op de toerweg wordt in balans gehouden door een algehele geometrie die zorgt voor een gemakkelijke handling op straat en een comfortabele rit voor langeafstandsritten.

  • Inruil van motor, scooter of brommer bespreekbaar.
  • De genoemde prijzen zijn all-in (inclusief afleverkosten, kentekenkosten, kosten rijklaar maken, etc.)
  • Een proefrit is mogelijk. Bel ons voor de mogelijkheden: 0113 320014.

Opties en Accessoires:
ABS




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Motorini
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Cilinderinhoud" betekent: De cilinderinhoud, gemeten in kubieke centimeters (cc’s), is een belangrijk selectiecriterium bij de aanschaf van een motorfiets. Motorrijders praten over een vijfhonderd, een zevenvijftig of een twaalfhonderd nooit over een halve liter, driekwartliter o f 1,2 liter motor. Dit in tegenstelling tot de automobilist die zal vertellen dat onder de motorkap een tweekomma-acht-liter motor huist. De cilinderinhoud wordt berekend door de slag (de afstand waarover de zuiger op en neer gaat) te vermenigvuldigen met het produkt van pi/4 en de boring (doorsnee van de cilinder in millimeters) in het kwadraat.
© 2000 - 2024 Motoroccasion