Nieuwsbrief:

DUCATI  DESERTX - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
WHITE
ducati - desertx
ducati - desertx
ducati - desertx
ducati - desertx
ducati - desertx
ducati - desertx
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Nieuw: Ja
Modeljaar: 2024

Ontdekking. Plezier. Prestaties. En een groot verlangen om te vertrekken naar de horizon. De identiteit van deze motorfiets laat geen ruimte voor twijfel: alleen al door er naar te kijken, brengt het je in de sfeer van Dakar racing.

Nieuw! Met 48 maanden fabrieksgarantie. Te koop bij Ducati dealer Goedhart Motoren in Bodegraven.

Vraag naar de beschikbaarheid en levertijd bij onze verkoopafdeling.

De getoonde prijs is rijklaar inclusief alle bijkomende kosten.

Goedhart Motoren is de grootste motorzaak van de Benelux met het meest uitgebreide aanbod nieuwe en gebruikte motoren. Naast het aanbod motoren is er volop ruimte voor inspiratie voor een nieuwe motoroutfit en motoraccessoires.

Goedhart Motoren is officieel motor-dealer van Aprilia, Ducati, Husqvarna, Honda, Kawasaki, Bimota, KTM, Moto-Guzzi, Suzuki, Triumph, Yamaha, CF Moto, Vespa en Piaggio.




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Goedhart Motoren
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Bakkenist" betekent: Degene die in de zijspanbak van een zijspancombi­natie meerijdt tijdens een wegrace, motocross of grasbaanrace en daarbij zijn lichaamsgewicht in de strijd werpt om de combinatie de bocht door te krijgen. Iemand die gewoon in het verkeer meerijdt in een zijspan is geen bakkenist, maar pas­sagier of, zoals in het Amerikaans treffend wordt gezegd, een side kick.
© 2000 - 2024 Motoroccasion