Nieuwsbrief:

DUCATI  DESERTX - 2023

Garantie: Ja
4412 Km
ZWART
ducati - desertx
ducati - desertx
ducati - desertx
ducati - desertx
ducati - desertx
ducati - desertx
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Transmissie: Handgeschakeld
Garantie: Ducati Approved

Ducati verlegt de grenzen van wat er met hun motoren kan met deze nieuwe DesertX, gemaakt met een intense off-road attitude. Woestijnduinen, smalle off-road paden, gravelwegen en bochtige bergwegen: met de DesertX hebben dromen van avonturiers geen grenzen meer. De specifiek op off-road gerichte ontwikkeling in combinatie met de waardevolle road kennis van Ducati geeft leven aan een wendbare, gemakkelijk te hanteren motorfiets, die zich op zijn gemak voelt op elke route en asfalt. Uitgevoerd met de extra tank (8L), valbeugels, koplampgaas en de-cat. Wordt geleverd met benodigd onderhoud en garantie tot 03-2027. Betreft een BTW motor, prijs is inclusief btw.

= Bedrijfsinformatie =

Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Ducati Zaltbommel
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: ACE MOTORCYCLES in 1912 - Bill Henderson, de bedenker achter de Henderson lijn motorfietsen, verliet het bedrijf dat hij stichtte in 1912 kort na 1917 nadat Ignaz Schwinn, ontwerper en fabrikant van de Excelsior motorfiets, het bedrijf overnam.
© 2000 - 2024 Motoroccasion