Nieuwsbrief:

DUCATI  MULTISTRADA 1200 S - 2010

€ 9.450,- € 9.950,-
Garantie: Ja
48800 Km
Rood
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf
Ducati Multistrada 1200S 2010 met 48.800 km. Voorzien van middenbok en handvat verwarming. De wrapping op het plaatwerk, het velglint, het custom sticksel in het zadel en de valbeugels maken hem net even aparter. Slijtagedelen in uitstekende staat. Wordt geleverd met SW Motech tanktas en eventueel een kofferset.

 • Motorhuis Zwolle is hét kloppend Ducati en BMW hart van Zwolle en wijde omstreken. In de werkplaats zijn alle nodige kennis, apparatuur en expertise in huis om uw motor in topconditie te houden. In de showroom vindt u een ruime selectie van de diverse modellen en wat we niet hebben staan zoeken we voor u op.

  Motorhuis Zwolle onderscheidt zich door service, kwaliteit, betaalbaarheid en oog voor detail. Uw wensen staan centraal en we streven naar 100% tevredenheid. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

  (Gedeeltelijke) financiering van de aan te schaffen motor is mogelijk. Deze loopt via numotorrrijden.nl.

  Motorhuis Zwolle
  George Stephensonstraat 5
  8013 NL Zwolle
  038-460 8792
 • Laat het ons weten als u een proefrit wilt maken. Dan weet u zeker dat de motor nog beschikbaar is, en hebben wij de tijd om uw favoriete motor voor u klaar te zetten.

Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Motorhuis Zwolle
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Meiertank" betekent: Benzinetank met een grote inhoud voor BMW . Door de Duitser Georg (‘Schorsch’) Meier als BMW-accessoire op de markt gebracht. Meier was de man die in de jaren dertig op de racecircuits triomfen vierde met BMW ’s die van een compressor waren voorzien.
© 2000 - 2019 Motoroccasion