Nieuwsbrief:

DUCATI  SCRAMBLER NIGHTSHIFT - 2023

Garantie: Ja
Nieuw
NEBULA BLUE
ducati - scrambler-nightshift
ducati - scrambler-nightshift
ducati - scrambler-nightshift
ducati - scrambler-nightshift
ducati - scrambler-nightshift
ducati - scrambler-nightshift
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Transmissie: Handgeschakeld
Nieuw: Ja
Schade: schadevrij
Garantie: Fabrieksgarantie

De Ducati Scrambler Nightshift is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van iedereen die op zoek is naar een essentiële en stijlvolle fiets. Een motorfiets die de sfeer van de nacht en een grenzeloos gevoel van vrijheid oproept.

Het design kenmerkt zich door de klassieke en authentieke lijn, waarbij het sportiever aspect wordt benadrukt door de afwezigheid van het achterspatbord. Een element geërfd van de custom-cultuur waarin alle niet-noodzakelijk elementen worden weggelaten om een strakke en sportieve lijn te behouden.

Deze motor is op voorraad in de showroom. Snel rijden? Informeer naar de mogelijkheden.

= Bedrijfsinformatie =

Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Ducati Zaltbommel
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Daytona Beach" betekent: Plaats in het zonnige Florida waar ieder jaar aan het eind van de maand februari de Daytona Bike Week wordt georganiseerd. Een treffen, met kermisachtige trekken, waar motorrijders uit de gehele Verenigde Staten (en ook steeds meer uit andere landen) samenkomen. Het treffen speelt zich voor een belangrijk deel af op het brede en spiegelgladde strand (Daytona Beach), waarop vroeger de nationale Amerikaanse snelheidsrecords voor auto’s en motorfietsen werden gevestigd. De naam Daytona werd door motorfietsfabrikanten gebruikt als typenaam voor sportieve motorfietsmodellen, bijvoorbeeld deTriumph Daytona (T100 R ). Er is in Daytona Beach een universitaire opleiding in de motorfietstechniek gevestigd.
© 2000 - 2024 Motoroccasion