Nieuwsbrief:

ENERGICA  EGO - 2019

Garantie: Ja
800 Km
LUNAR WHITE / TITAN GREY
energica - ego
energica - ego
energica - ego
energica - ego
energica - ego
energica - ego
energica - ego
energica - ego
energica - ego
energica - ego
energica - ego
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf
Brandstofsoort: Elektrisch
Transmissie: Automaat
Koppel: 200 Nm
Afmetingen (LxBxH): 213 x 73 x 117 cm
Accu: 13 kWh
Actieradius: 200 km
Topsnelheid: 240 km/u
Aantal sleutels: 2
Inbegrepen afleverpakket: Basis

Porsche Centrum Eindhoven en Porsche Centrum Maastricht vormen samen de officiële Porsche dealerorganisatie voor het zuiden van Nederland. Porsche Centrum Eindhoven bestaat al sinds de jaren ’80 en is sinds die tijd uitgegroeid tot een begrip in de Porsche wereld en een gekend clubhuis voor Porsche liefhebbers. In de showroom te Oirschot bent u van harte welkom om de nieuwste Porsche modellen te ervaren en ons uitgebreide aanbod aan Porsche Approved Occasions te bekijken. Onze uiterst ervaren werkplaats is dé plek voor reparatie en onderhoud van elke Porsche, van jong tot klassiek. Porsche Centrum Eindhoven is tevens officieel Porsche Classic Partner. Wij kijken van harte uit naar uw bezoek.

Porsche Centrum Eindhoven is onderdeel van PGZ – www.pgz.nl

Aan de in deze advertentie getoonde informatie en prijzen kunnen op geen enkele wijze rechten ontleend worden en al het getoonde is onder voorbehoud van type- en/of (digitale) weergavefouten. Neem bij de twijfel over de juistheid van een advertentie altijd contact op met een verkoopadviseur van PGZ B.V.
Opties en Accessoires:
Anti Blokkeer Systeem, Anti doorSlip Regeling, Cruise control, Dealeronderhouden, Fabrieksgarantie, Handvatverwarming, Lichtmetalen velgen, Volledige dealeronderhoudshistorie beschikbaar
Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Energica Brabant
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: SUZUKI in 2001 - Het aantal motorrijders dat voor de looks van de nieuwe SV 650 valt is ongekend. In het jaar 2001 is de SV 650 S de best verkochte motorfiets van Europa.
© 2000 - 2021 Motoroccasion