Nieuwsbrief:

ENERGICA  EGO - 2021

Garantie: Ja
998 Km
Asteroid Grey
energica - ego
energica - ego
energica - ego
energica - ego
energica - ego
energica - ego
energica - ego
energica - ego
energica - ego
energica - ego
energica - ego
energica - ego
energica - ego
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf
 • De Energica Ego+ (21.5 kWh)

  Energica Ego is de eerste 100% volledige elektrische superbike uit het hart van de Italiaanse race-industrie

  Energica Ego heeft een olie gekoelde permanente AC magneet motor (PMAC) met 107 kW (ca. 146 Pk) en een continue aanwezig koppel van 215 Nm. De elektrische superbike haalt een maximale range van 400 km en een maximale topsnelheid van 240 km/h in Sportmodus.

  Ego's accupakket, omvormer, lader en Bosch ABS worden continue uitgelezen en gemanaged door de geavanceerde Vehicle Control Unit, net als bij de andere Energica elektrsiche motorfietsen.

  Energica Ego heeft geen koppeling en versnellingen. Alles wordt bediend door het ride-by-wire systeem, waarmee je als berijder de mate van het acceleratie en de-acceleratie bepaald. Met een voelbare tussenstand in de gashandel is het mogelijk maximaal uit te rollen. Bij verder sluiten van de gashandel wordt de (instelbare) motorrem geactiveerd en de opgewekte energie teruggewonnen.

  De superbike is volledig compatibel met publieke laadstations en kan ook  thuis opgeladen worden. Energica Ego is de enige elektrische superbike in de wereld met een geïntegreerd snel laad systeem.

 • Actieradius
  De actieradius is altijd afhankelijk van diverse factoren. Op de snelweg is actieradius lager dan in de stad. Ook het weer (wind en temperatuur) hebben invloed op de actieradius. Om grote afstanden af te leggen is de combinatie van actieradius en laadsnelhied belangrijk.

  Deze motor heeft bij normaal gebruik een actieradius tot:
  * 400 km in de stad
  * 185 km buitenstedelijk
  * 235 km bij gemiddeld gebruik

   
 • Laden
  Deze motor kan thuis aan een stopcontact geladen worden. Ook kan deze motor aan publiek laadpalen geladen worden. Het DC Snelladen is standaard op elke Energica aanwezig.

  Thuisladen
  Voor het thuisladen ben je de meegeleverde thuislaadkabel nodig. Deze kabel heeft een normale stekker voor thuis en de type 2 (Mennekes) aansluiting die in de motor gestoken word

  Publiek of AC Laden
  De motor is geschikt voor het laden aan publieke laadpunten met een laadkabel. De laadkabel moet aan beide zijde voorzien zijn van een type 2 aansluiting. Dit zijn dezelfde kabels die ook door auto's gebruikt worden.

  Snelladen
  Deze motor ondersteunt DC snelladen, via CCS. De standaard voor snelladen die ook door elektrische auto's gebruikt wordt.
  De kabels hangen bij de snelladers aan de laappalen en hiermee kan je met 6,7 km per minuut laden. Dat komt neer op 400 km/u!
   
 • Prestaties.
  De elektromotor heeft continue 107 kW en heeft 215 Nm.

  Rijmodi
  Er zijn 4 instelbare motormappings;
  * Eco
  * Regen
  * Standaard
  * Sport

  Regeneratie
  De motor heeft een instelbare motorrem of regeneratie. De opgewekte energie wordt teruggevoerd naar accupakket. De volgende modi zijn aanwezig:
  * Off
  * Low
  * Medium
  * High

  Parkassistent
  Via de startknop is eenvoudig de parkassistance te activeren, hiermee manouvreer je eenvoudige de motor met aangepaste snelheid voor een achteruit. Je bepaald met de gashandel de snelheid.
  * R (Achteruit, max 2,4 km/u)
  * F (Voorwaarts, max 2,4 km/h

   
 • Over Electric Motorcycles.
  Alle motorfietsen worden minimaal voorzien van een thuislaadkabel. Bij motoren die aan een laadpaal kunnen laden krijgen je van ons een gratis laadpas.

  Als onze prijzen zijn inclusief te naam stellen en de motoren worden nagekeken voor aflevering.

  Voor vragen kun je ons bereiken via mail op info@electricmotorcycles.nl of via de telefoon +31854016222


  Eerst kennis maken met een motor voordat je er één koopt? Huur dan een motor bij ons.

  Wij verkopen regelmatig ook 2e hands motoren van de merken, Brammo, Energica, Johammer, Zero Motorcycles, etc.

  Electric Motorcycles Nederland
  Gildeweg 17-F
  3771 NB Barneveld
  info@electricmotorcycles.nl
  www.electricmotorcycles.nl

  Prijs, druk en typefouten voorbehouden.

  Zoekterrmen: Brammo Empulse, Enertia, Energica Eva, Ego Ego+ EsseEsse9 EsseEsse9+ Eva Ribelle MotoE Zero Motorcycles SR SR/S SR/F DSR Black Forest FX FXS SR/S SR/F ZF14.4 Johammer Snelladen CCS Range Actieradius TryElectric

 • Corona / Covid-19 Maatregelen

  Ook wij worden geconfronteerd met beperkingen. Je bent welkom om een motor te komen bekijken en ook proef te rijden. Bij klachten vragen we je thuis te blijven voor jouw en onze veiligheid. Wel vragen we je een afspraak te maken.
 • Proefrit op Locatie
  Vind je onze lokatie in Barneveld te ver weg, of kun je om andere redenen niet naar ons toe komen? Indien gewenst komen we ook naar jou toe voor een proefrit met één van onze gebruikte motoren. 

  Hier vragen wij wel een vergoeding voor. Besluit je de motor daadwerkelijk te kopen krijg je dit als korting en kost het je dus niets extra. Wij vragen voor een proefrit (max 1 uur) op lokatie € 150,- (incl BTW) Uiteraard leggen we dan het opladen uit en de hoe de motor werkt.

  Voor ons is #Praticewhatyourpreach erg belangrijk en wij komen dan ook met een elektrische auto (Tesla Model X) met trailer of Nissan ENV200 waar wij de motoren mee vervoeren.
   
 • Fiscale voordelen van een elektrische motorfiets.

  Een elektrische motorfiets heeft naast het prettige rijden ook nog een aantal fiscale (belasting) voordelen. Dit bestaat uit een aantal subsidies en of vrijstellingen. De hieronder genoemde voordelen zijn landelijk van toepassing. Wij adviseren ook om te informeren bij uw lokale provincie of gemeente. Mogelijk zijn er nog extra subsidies om over te stappen op een elektrische tweewieler.

  Motorrijtuigenbelasting (Wegenbelasting)

  Onze overheid heeft volledig elektrische voertuigen en dus ook motorfietsen vrijgesteld van de wegenbelasting of MRB.

  BPM (Belasting van Personenauto's en Motorrijwielen)

  Volledig elektrische motorfietsen zijn ook vrijgesteld van de BPM.

  Lokale subsidies

  Lokale gemeenten of overheden dragen bij aan de transitie door lokale stimulansen. Deze worden verzameld op Nederland Elektrisch.

  Ondernemersvoordelen

  De ondernemer heeft naast de bovenstaande voordelen nog een aantal andere voordelen. Omdat deze kosten vanuit uw bruto winst (of loonbelasting bij deeltijd ondernemer en werknemer) betaald worden, betaalt u ook nog eens minder inkomstenbelasting. De volgende voordelen zijn van toepassing op een elektrische motorfiets.

  Geen bijtelling over cataloguswaarde
  BTW-Aftrekbaar (21 %)
  MIA (Milieu Investeringsaftrek)
  KIA (Kleinschaligheid Investeringsaftrek 28%) 

   


Opties en Accessoires:
CCS Snelladen, KIA Mogelijk, Mia / Kia Mogelijk
Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Electric Motorcycles Nederland
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Grease monkey" betekent: Letterlijk vette aap. Benaming voor monteur: doorgaans zijn hun handen, overall en gezicht besmeurd met olie en vet.
© 2000 - 2021 Motoroccasion