Nieuwsbrief:

ENERGICA  EVA - 2020

Garantie: Ja
10 Km
LUNAR WHITE
energica - eva
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf
Algemene informatie
Nieuw: Ja
Modelreeks: 2018 - 2019

Technische informatie
Koppel: 200 Nm
Brandstofsoort: Elektrisch
Actieradius: 200 km
Transmissie: Automaat
Topsnelheid: 200 km/u
Accu: 13 kWh

Staat
Aantal sleutels: 2

Afleverpakketten
Inbegrepen afleverpakket: Basis

Accu laden: Type 2, 3-fasen, 134 kW
Accu snelladen: Combined Charging System

Porsche Centrum Eindhoven en Porsche Centrum Maastricht vormen samen de officiële Porsche dealerorganisatie voor het zuiden van Nederland. Porsche Centrum Eindhoven bestaat al sinds de jaren ’80 en is sinds die tijd uitgegroeid tot een begrip in de Porsche wereld en een gekend clubhuis voor Porsche liefhebbers. In de showroom te Oirschot bent u van harte welkom om de nieuwste Porsche modellen te ervaren en ons uitgebreide aanbod aan Porsche Approved Occasions te bekijken. Onze uiterst ervaren werkplaats is dé plek voor reparatie en onderhoud van elke Porsche, van jong tot klassiek. Porsche Centrum Eindhoven is tevens officieel Porsche Classic Partner. Wij kijken van harte uit naar uw bezoek.

Porsche Centrum Eindhoven is onderdeel van PGZ – www.pgz.nl

Aan de in deze advertentie getoonde informatie en prijzen kunnen op geen enkele wijze rechten ontleend worden en al het getoonde is onder voorbehoud van type- en/of (digitale) weergavefouten. Neem bij de twijfel over de juistheid van een advertentie altijd contact op met een verkoopadviseur van PGZ B.V.
Opties en Accessoires:
Anti Blokkeer Systeem, Anti doorSlip Regeling, Cruise control, Dealeronderhouden, Fabrieksgarantie, Handvatverwarming, Kofferset, OZ gesmede wielen, Paneel accupakket carbon, Volledige dealeronderhoudshistorie beschikbaar, Öhlins schokdempers
Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Energica Brabant
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Scania" betekent: Bijnaam voor Honda GoldWing. De GoldWing is reeds geruime tijd een van de zwaarste en imposantste motorfietsen. Zoals de Scania een zwaargewicht onder de vrachtauto’s is, is de GoldWing dat onder de motorfietsen.
© 2000 - 2021 Motoroccasion