Nieuwsbrief:

ENERGICA  EVA RIBELLE - 2022

€ 24.950,- € 35.592,-
Garantie: Ja
12000 Km
Rosso Corsa
energica - eva-ribelle
energica - eva-ribelle
energica - eva-ribelle
energica - eva-ribelle
energica - eva-ribelle
energica - eva-ribelle
energica - eva-ribelle
energica - eva-ribelle
energica - eva-ribelle
energica - eva-ribelle
energica - eva-ribelle
energica - eva-ribelle
energica - eva-ribelle
energica - eva-ribelle
energica - eva-ribelle
energica - eva-ribelle
energica - eva-ribelle
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
 • Energica Eva Ribelle is de eerste 100% elektrische streetfighter met 215 Nm en 126 kW (172 pk) uit Italië

  De perfecte combinatie van wendbaarheid en agressief rijden.

  De rebelse geest en wendbaarheid zorgen voor initiuatieve controle over de motor. De beste streetfighter voor de stadse jungle en daarbuiten.

  Eva's accupakket, omvormer, lader en Bosch ABS worden continue gemonitoord en gemanaged door de geavanceerde Vehicle Control Unit, net als bij de Energica Ego en Ego+.

  Energica Eva Ribelle heeft geen koppeling en versnellingen. Alles wordt bediend door het ride-by-wire systeem, waarmee je als berijder de mate van het acceleratie en de-acceleratie bepaald. Met een voelbare tussenstand in de gashandel is er het mogelijk maximaal uit te laten rollen. Bij verder sluiten van de gashandel wordt de (instelbare) motorrem ge-activeert en de opgewekte energie teruggewonnen.

  De streetfighter is volledig compatibel met publieke laadstation en kan ook ook thuis opgeladen worden. Energica Eva Ribelle is de enige elektrische streetfighter in de wereld met een geïntegreerd snellaadsysteem.

 • RS versie

  Deze Energica is als RS versie uitgevoerd. Met de speciale firmware en andere eindoverbrenging is deze uitvoering een knipoog naar de MotoE. De acceleratie is net even sneller als de standaard. Ook krijg je bij deze motor standaard een (thuis) laadkabel, achterbok en een Stretch Indoor Cover.

   
 • Laden
  Deze motor kan thuis aan een stopcontact geladen worden. Ook kan deze motor aan publiek laadpalen geladen worden. Het DC Snelladen is standaard op elke Energica aanwezig.

  Thuisladen
  Voor het thuisladen ben je de meegeleverde thuislaadkabel nodig. Deze kabel heeft een normale stekker voor thuis en de type 2 (Mennekes) aansluiting die in de motor gestoken word

  Publiek of AC Laden
  De motor is geschikt voor het laden aan publieke laadpunten met een laadkabel. De laadkabel moet aan beide zijde voorzien zijn van een type 2 aansluiting. Dit zijn dezelfde kabels die ook door auto's gebruikt worden.

  Snelladen
  Deze motor ondersteunt DC snelladen, via CCS. De standaard voor snelladen die ook door elektrische auto's gebruikt wordt.
  De kabels hangen bij de snelladers aan de laappalen en hiermee kan je met 6,7 km per minuut laden. Dat komt neer op 400 km/u!
   
 • Actieradius
  De actieradius is altijd afhankelijk van diverse factoren. Deze Energica heeft een accu van 21.5 kWh. Op de snelweg is actieradius lager dan in de stad. Ook het weer (wind en temperatuur) hebben invloed op de actieradius. Om grote afstanden af te leggen is de combinatie van actieradius en laadsnelheid belangrijk. 

  Deze motor heeft bij normaal gebruik een actieradius tot:
  * 420 km in de stad
  * 198 km buitenstedelijk
  * 246 km bij gemiddeld gebruik


   
 • Fiscale voordelen van een elektrische motorfiets.

  Een elektrische motorfiets heeft naast het prettige rijden ook nog een aantal fiscale (belasting) voordelen. Dit bestaat uit een aantal subsidies en of vrijstellingen. De hieronder genoemde voordelen zijn landelijk van toepassing. Wij adviseren ook om te informeren bij uw lokale provincie of gemeente. Mogelijk zijn er nog extra subsidies om over te stappen op een elektrische tweewieler.

  Motorrijtuigenbelasting (Wegenbelasting)

  Onze overheid heeft volledig elektrische voertuigen en dus ook motorfietsen vrijgesteld van de wegenbelasting of MRB.

  BPM (Belasting van Personenauto's en Motorrijwielen)

  Volledig elektrische motorfietsen zijn ook vrijgesteld van de BPM.

  Lokale subsidies

  Lokale gemeenten of overheden dragen bij aan de transitie door lokale stimulansen. Deze worden verzameld op Nederland Elektrisch.

  Ondernemersvoordelen

  De ondernemer heeft naast de bovenstaande voordelen nog een aantal andere voordelen. Omdat deze kosten vanuit uw bruto winst (of loonbelasting bij deeltijd ondernemer en werknemer) betaald worden, betaalt u ook nog eens minder inkomstenbelasting. De volgende voordelen zijn van toepassing op een elektrische motorfiets.

  Geen bijtelling over cataloguswaarde
  BTW-Aftrekbaar (21 %)
  KIA (Kleinschaligheid Investeringsaftrek 28%) 
  MIA Milieu Investerings Aftrek
  VAMIL

   

 • Verlengde Garantie op de Accu
  Op deze motor is de verlengde accu garantie van 5 jaar van toepassing. 
 • Energica Motor Nederland
  Deze motor staat in depot bij de importeur en kan via elke dealer geleverd worden.

  Als onze prijzen zijn inclusief BTW, te naam stellen en de motoren worden nagekeken voor aflevering. Tenzij expliciet anders vermeld.

  Voor vragen kun je ons bereiken via mail op info@energicamotor.nl of via de telefoon +31854016834

  info@energicamotor.nl
  www.energicamotor.nl

  Prijs, druk en typefouten voorbehouden.

  Zoekterrmen: Brammo Empulse, Enertia, Energica Eva, Ego Ego+ EsseEsse9 EsseEsse9+ Eva Ribelle MotoE Zero Motorcycles SR SR/S SR/F DSR Black Forest FX FXS SR/S SR/F ZF14.4 Johammer LIveWire Snelladen CCS Range Actieradius TryElectric Verge Pohlbock Kawasaki

Opties en Accessoires:
Öhlins achterveer, Öhlins Voorvork, ABS, Alarmverlichting, Bagageruimte, Belly Pan in Kleur, CCS Snelladen, Cruisecontrol, Ergal Bolts Kit, Handvat verwarming, Key Less, KIA Mogelijk, MIA Mogelijk, Stalen / RVS leidingen, Thuislaadkabel, Traction Control, Verlengde Garantie op Accupakket (5 jaar), Zwart Frame, Cruise Control Relocatio kit (cruise control ook met de linker hand te bedienen)
Garmin Navigatie
Speciale Garmin Steun
Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Electric Motorcycles Nederland
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Broodje" betekent: Klein zitje voor de duopassagier ter grootte van een brood, dat wordt gemonteerd op het achterspatbord. Tegenwoording alleen op custom motorfietsen en choppers toegepast. Een dergelijk zitje werd in de jaren dertig, veertig en vijftig ook toegepast op wegracers. Op de rechte einden, als flink vaart werd gemaakt, verplaatste de coureur zich van zijn zadel naar het broodje, waardoor zijn houding bijna liggend werd en de luchtweerstand afnam.
© 2000 - 2024 Motoroccasion