Nieuwsbrief:

ENERGICA  EVA RIBELLE - 2022

€ 24.950,- € 35.592,-
Garantie: Ja
12000 Km
Rosso Corsa
energica - eva-ribelle
energica - eva-ribelle
energica - eva-ribelle
energica - eva-ribelle
energica - eva-ribelle
energica - eva-ribelle
energica - eva-ribelle
energica - eva-ribelle
energica - eva-ribelle
energica - eva-ribelle
energica - eva-ribelle
energica - eva-ribelle
energica - eva-ribelle
energica - eva-ribelle
energica - eva-ribelle
energica - eva-ribelle
energica - eva-ribelle
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
  • Energica Eva Ribelle is de eerste 100% elektrische streetfighter met 215 Nm en 126 kW (172 pk) uit Italië

    De perfecte combinatie van wendbaarheid en agressief rijden.

    De rebelse geest en wendbaarheid zorgen voor initiuatieve controle over de motor. De beste streetfighter voor de stadse jungle en daarbuiten.

    Eva's accupakket, omvormer, lader en Bosch ABS worden continue gemonitoord en gemanaged door de geavanceerde Vehicle Control Unit, net als bij de Energica Ego en Ego+.

    Energica Eva Ribelle heeft geen koppeling en versnellingen. Alles wordt bediend door het ride-by-wire systeem, waarmee je als berijder de mate van het acceleratie en de-acceleratie bepaald. Met een voelbare tussenstand in de gashandel is er het mogelijk maximaal uit te laten rollen. Bij verder sluiten van de gashandel wordt de (instelbare) motorrem ge-activeert en de opgewekte energie teruggewonnen.

    De streetfighter is volledig compatibel met publieke laadstation en kan ook ook thuis opgeladen worden. Energica Eva Ribelle is de enige elektrische streetfighter in de wereld met een geïntegreerd snellaadsysteem.

  • RS versie

    Deze Energica is als RS versie uitgevoerd. Met de speciale firmware en andere eindoverbrenging is deze uitvoering een knipoog naar de MotoE. De acceleratie is net even sneller als de standaard. Ook krijg je bij deze motor standaard een (thuis) laadkabel, achterbok en een Stretch Indoor Cover.

     
  • Laden
    Deze motor kan thuis aan een stopcontact geladen worden. Ook kan deze motor aan publiek laadpalen geladen worden. Het DC Snelladen is standaard op elke Energica aanwezig.

    Thuisladen
    Voor het thuisladen ben je de meegeleverde thuislaadkabel nodig. Deze kabel heeft een normale stekker voor thuis en de type 2 (Mennekes) aansluiting die in de motor gestoken word

    Publiek of AC Laden
    De motor is geschikt voor het laden aan publieke laadpunten met een laadkabel. De laadkabel moet aan beide zijde voorzien zijn van een type 2 aansluiting. Dit zijn dezelfde kabels die ook door auto's gebruikt worden.

    Snelladen
    Deze motor ondersteunt DC snelladen, via CCS. De standaard voor snelladen die ook door elektrische auto's gebruikt wordt.
    De kabels hangen bij de snelladers aan de laappalen en hiermee kan je met 6,7 km per minuut laden. Dat komt neer op 400 km/u!
     
  • Actieradius
    De actieradius is altijd afhankelijk van diverse factoren. Deze Energica heeft een accu van 21.5 kWh. Op de snelweg is actieradius lager dan in de stad. Ook het weer (wind en temperatuur) hebben invloed op de actieradius. Om grote afstanden af te leggen is de combinatie van actieradius en laadsnelheid belangrijk. 

    Deze motor heeft bij normaal gebruik een actieradius tot:
    * 420 km in de stad
    * 198 km buitenstedelijk
    * 246 km bij gemiddeld gebruik


     
  • Fiscale voordelen van een elektrische motorfiets.

    Een elektrische motorfiets heeft naast het prettige rijden ook nog een aantal fiscale (belasting) voordelen. Dit bestaat uit een aantal subsidies en of vrijstellingen. De hieronder genoemde voordelen zijn landelijk van toepassing. Wij adviseren ook om te informeren bij uw lokale provincie of gemeente. Mogelijk zijn er nog extra subsidies om over te stappen op een elektrische tweewieler.

    Motorrijtuigenbelasting (Wegenbelasting)

    Onze overheid heeft volledig elektrische voertuigen en dus ook motorfietsen vrijgesteld van de wegenbelasting of MRB.

    BPM (Belasting van Personenauto's en Motorrijwielen)

    Volledig elektrische motorfietsen zijn ook vrijgesteld van de BPM.

    Lokale subsidies

    Lokale gemeenten of overheden dragen bij aan de transitie door lokale stimulansen. Deze worden verzameld op Nederland Elektrisch.

    Ondernemersvoordelen

    De ondernemer heeft naast de bovenstaande voordelen nog een aantal andere voordelen. Omdat deze kosten vanuit uw bruto winst (of loonbelasting bij deeltijd ondernemer en werknemer) betaald worden, betaalt u ook nog eens minder inkomstenbelasting. De volgende voordelen zijn van toepassing op een elektrische motorfiets.

    Geen bijtelling over cataloguswaarde
    BTW-Aftrekbaar (21 %)
    KIA (Kleinschaligheid Investeringsaftrek 28%) 
    MIA Milieu Investerings Aftrek
    VAMIL

     

  • Verlengde Garantie op de Accu
    Op deze motor is de verlengde accu garantie van 5 jaar van toepassing. 
  • Energica Motor Nederland
    Deze motor staat in depot bij de importeur en kan via elke dealer geleverd worden.

    Als onze prijzen zijn inclusief BTW, te naam stellen en de motoren worden nagekeken voor aflevering. Tenzij expliciet anders vermeld.

    Voor vragen kun je ons bereiken via mail op info@energicamotor.nl of via de telefoon +31854016834

    info@energicamotor.nl
    www.energicamotor.nl

    Prijs, druk en typefouten voorbehouden.

    Zoekterrmen: Brammo Empulse, Enertia, Energica Eva, Ego Ego+ EsseEsse9 EsseEsse9+ Eva Ribelle MotoE Zero Motorcycles SR SR/S SR/F DSR Black Forest FX FXS SR/S SR/F ZF14.4 Johammer LIveWire Snelladen CCS Range Actieradius TryElectric Verge Pohlbock Kawasaki

Opties en Accessoires:
Öhlins achterveer, Öhlins Voorvork, ABS, Alarmverlichting, Bagageruimte, Belly Pan in Kleur, CCS Snelladen, Cruisecontrol, Ergal Bolts Kit, Handvat verwarming, Key Less, KIA Mogelijk, MIA Mogelijk, Stalen / RVS leidingen, Thuislaadkabel, Traction Control, Verlengde Garantie op Accupakket (5 jaar), Zwart Frame, Cruise Control Relocatio kit (cruise control ook met de linker hand te bedienen)
Garmin Navigatie
Speciale Garmin Steun




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Electric Motorcycles Nederland
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Softail" betekent: Door Harley-Davidson gepatenteerd frame dat uiterlijk de vorm heeft van een hardtail. Toch is wel degelijk sprake van een afgeveerd achterwiel, waarbij twee parallel liggende schokdempers in horizontale positie onder het motorblok zijn weggewerkt en over een korte afstand gecomprimeerd worden. Om tegemoet te komen aan de eisen van de uiterlijke verschijningsvorm van een stijf frame hebben de ontwerpers zich in\ bochten moeten wringen om een dempingssysteem te ontwikkelen zonder gebruik te maken van een scharnierende achterbrug. Hierbij worden de verticale krachten op het achterwiel in een horizontale beweging vertaald. Het Softailframe wordt vanaf 1983 toegepast. In de typenummers van Harley-Davidson is aan de lettters ST te zien dat het model met een Softailframe is uitgerust. Bijvoorbeeld in FLSTC Heritage Softail.
© 2000 - 2024 Motoroccasion