Nieuwsbrief:

ENERGICA  EVA RIBELLE - 2020

Garantie: Ja
16800 Km
Stealth Grey
energica - eva-ribelle
energica - eva-ribelle
energica - eva-ribelle
energica - eva-ribelle
energica - eva-ribelle
energica - eva-ribelle
energica - eva-ribelle
energica - eva-ribelle
energica - eva-ribelle
energica - eva-ribelle
energica - eva-ribelle
energica - eva-ribelle
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Deze geweldig mooi uitgevoerde Ribelle is bij ons ingeruild. De motor is van de eerste eigenaar, en voorzien van vele mooie en fijne extra’s. Compleet met boekjes en thuislaadkabel.
Recent zijn de ketting + tandwielen en de banden vervangen. Een servicebeurt is uitgevoerd, de komende 10.000 kilometer is dit niet meer nodig. De motor wordt geleverd met garantie.

Zeer volledige motor met veel opties. 
 
  • Energica Eva Ribelle
    Deze 100% elektrische streetfighter uit Italië levert je met 172pk instant rijplezier door het oneindige koppel en vermogen. Door het ride-by-wire systeem heb jij als berijder altijd controle over de motor. 

    Actieradius
    De Ribelle is een fijne speelse rijmotor die doet wat je van haar vraagt. Met een actieradius van zomaar 200 km hoef je je nooit druk te maken over range. De laadsnelheid is ongeevenaard, met CCS snelladen kan je laden met een maximale snelheid van 400km range per uur. 

    Thuisladen
    Uit een gewoon stopcontact kan je de motor rustig volladen. Hiermee staat je motor altijd met een volle accu klaar voor de volgende rit. Bocht na bocht geeft deze rebelse streetfighter je rijplezier en als je wilt een adrenalinekick. 

Opties en Accessoires:
Nieuwe type 21.5 kW accu, Keyless, Handvat verwarming, Cruise control, Öhlins vering voor en achter, Carbon voorspatbord, Carbon achter spatbord, Ergal goudkleurige details, Splash guard, Originele kofferset, Grote ruit, ABS, CCS snelladen, Thuislaadkabel




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Motor van de Toekomst
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: DUCATI in 1926 - In 1926 richtte de Ducati familie en anderer Bolognese investeerders de Società Radio Brevetti Ducati op in Bologna. Men produceerde met dit bedrijf componenten voor de groeiende industrie in radio transmissies, gebaseerd op Adriano Ducati’s patenten. Het eerste product, de Manens condensator voor radio's, werd snel opgevolgd door anderen en werd behoorlijk populair in gebruik over de gehele wereld. Het stelde het bedrijf in staat om met verschillende produkten te groeien en het respect in de industriële wereld te verdienen.
© 2000 - 2024 Motoroccasion