Nieuwsbrief:

GAS GAS  EC 250 - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
Rood
gas-gas - ec-250
gas-gas - ec-250
gas-gas - ec-250
gas-gas - ec-250
gas-gas - ec-250
gas-gas - ec-250
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Verfijnd en vertrouwd ongecompliceerd, dat is de EC 250. Makkelijk te rijden, makkelijk te racen met zijn tweetakt motor gecontroleerd door de nieuwste technieken. Een machine die het heerlijk vindt om tot de grens te gaan tot aan zijn assen in de modder. Het levert soepel en duidelijk vermogen, is makkelijk te onderhouden en zeer betrouwbaar door de bewezen EFI-technologie. Een fijne en makkelijke motor, ideaal voor het terrein waar geen premix voor nodig is.
  • Ovaa Motors is de motorspecialist van Zeeland sinds 1978!

    -Suzuki Full Range dealer
    -KTM Full Range dealer
    -Husqvarna Full Range dealer
    -GASGAS Full Range dealer
    -Yamaha Off-Road dealer

    Kijk op onze website bij Services voor inruil/inkoop, financiering, verlengde garantie en het direct afsluiten van Uw gratis 10 daagse All-Risk motorverzekering!





Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Ovaa Motors
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Chicken-run" betekent: Levensgevaarlijk spelletje in kringen van de Engelse café-racers. Vanuit een kleine zijweg wordt met hoge snelheid een drukke snelweg overgestoken. Het is een vorm van waaghalzerij die doet denken aan Russisch roulette met een motorfiets. De kans is groot dat de deelnemers aan een chicken-run als een kip worden platgereden. Bij een andere uitleg van chicken-run is sprake van een vergelijkbaar spelletje dat ook tamelijk riskant is: twee motorrijders komen in volle vaart recht op elkaar afgereden. Wie als eerste uitwijkt voor de ander is een lafaard (chicken) en heeft verloren.
© 2000 - 2024 Motoroccasion