Nieuwsbrief:

GAS GAS  EC 300 - 2021

Garantie: Nee
511 Km
.
gas-gas - ec-300
gas-gas - ec-300
gas-gas - ec-300
gas-gas - ec-300
gas-gas - ec-300
gas-gas - ec-300
gas-gas - ec-300
gas-gas - ec-300
gas-gas - ec-300
gas-gas - ec-300
gas-gas - ec-300
gas-gas - ec-300
gas-gas - ec-300
gas-gas - ec-300
gas-gas - ec-300
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf
Referentienummer: 3209

Zo goed als nieuw!

slechts 16 uur / 511 km gelopen

300 exc
300 te
tpi
250 exc
250 te
exc 300
exc 250
excf
exc-f
 • Jarenlange ervaring
  JTX Motoren is al meer dan 20 jaar het adres voor motoren.
  - Sinds 2007 dealer van KTM
  - Sinds 2017 dealer van Husqvarna en Husqvarna e-bike specialist
  - Sinds 2020 dealer GASGAS en GASGAS e-bike specialist

  Onze klanten beoordelen ons met een score van 94%
  https://www.5sterrenspecialist.nl/keurmerkhouders/jtx-motoren

  Showroom met betaalbare motoren mét garantie
  Als allround KTM-dealer verkopen wij alle MX-, EXC- en straatmodellen van KTM. In onze showroom vind je ruim 100 nieuwe en gebruikte motoren in de prijsklasse € 3.000 - € 17.000. Van 35 kw motoren voor het A2-rijbewijs tot de zwaarste motoren. Informeer naar onze diverse garantie-vormen van 12 tot wel 24 maanden. Als je graag een proefit wilt maken, laat het ons dan weten via ons e-mailadres info@jtxracing.nl.

  Professionele werkplaats
  In onze professionele werkplaats zorgen onze ervaren monteurs voor onderhoud en reparaties van alle motormerken maar van KTM, Husqvarna en GASGAS in het bijzonder.

  Winkel met 1000m² motorplezier en webshop
  in onze winkel vind je een groot assortiment van motorkleding van merken zoals Alpinestars, Rukka, Scott, Shoei, Schuberth, HJC, Nolan, Sena, Shot en natuurlijk de Powerwear van KTM. Daarnaast is er een ruim assortiment van helmen, onderdelen en accessoires. Wij zijn gevestigd in Cuijk, vlakbij afrit 4 van de A73. Je bent van harte welkom om ons een bezoek te brengen, de koffie staat voor je klaar of bezoek onze webshop op https://www.ktm-shopjtx.nl 

  Eenvoudig financieren
  Wil je een financiering afsluiten dan kan dat eenvoudig bij ons door Nu Motorrijden gerealiseerd worden. Niet alleen voor motoren maar ook voor e-bikes. Voor vragen hierover kun je op Whatsapp via het nummer 06 50010015 terecht of via e-mail met info@numotorrijden.nl.

  Snel en vertrouwd motor inruilen of verkopen
  Als je je motor wilt inruilen of verkopen dan kan dat bij ons uiteraard snel en vertrouwd. Je krijgt je geld contant of op je bankrekening, wat je zelf het makkelijkste vindt. Ook ontvang je uiteraard het officiële RDW-vrijwaringsbewijs.

  Contactgegevens
  Kijk voor meer informatie over ons aanbod, onze openingstijden en onze acties op onze website: https://www.jtxracing.nl of bel met telefoonnummer 0485 - 311750.
 • Inruil mogelijk van cross-off road en wegmotoren.
 • kijk op onze website www.jtxracing.nl  en installeer onze JTX App en doe mee aan onze acties !!
 • 5 dagen per week staan wij voor u klaar
 • Dealer van alle KTM motoren en Husqvarna 
  Tevens e-bike Husqvarna dealer.

Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
JTX Motoren
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Ace-bars" betekent: De café-race-styling wordt vanaf het begin gekenmerkt door het streven naar een zo ver mogelijk vooroverhangende houding. In eerste instantie gebeurde dit door de Ace- bars, een kort stuur, waarvan de beide stuurhelften naar beneden waren gebogen en dat werd bevestigd in de krib op het kroonstuk van de voorvork, waar het oorspronkelijke (hogere) stuur had gezeten. De opvolgers van de Ace-bars werden de clip-ons. Het chauffeursrestaurant the Ace Café, dat in de jaren vijftig een van de belangrijkste ontmoetingsplaatsen was van de Engelse motorrijders, lag aan de North Circular Road bij Londen. Iedereen van de Ton-up-boys-scene, zoals de berijders van de café-racers ook wel werden genoemd, kwam in the Ace Café. Het café was ook het epicentrum van de motor-subcultuur van de Teddy-boys en de *Rockers.
© 2000 - 2022 Motoroccasion