Nieuwsbrief:

GAS GAS  MC 50 - 2023

Garantie: Ja
Nieuw
Rood
gas-gas - mc-50
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf
De GASGAS MC 50 is waar de lol begint voor de eerste generatie van bermknallers en motorcross fanaten. Deze motorfiets zorgt voor een vertrouwd gevoel bij kids als ze voor het eerst de baan op gaan door een agressief ontwerp, kwaliteitsonderdelen en is een afspiegeling van de gehele productielijn van GASGAS motoren. Met een betrouwbaar stalen frame, WP-voorvork en pittige 50cc motor, is dit de perfecte springplank naar de te gekke wereld van motorcross!
 • Ovaa Motors is de motorspecialist van Zeeland sinds 1978!

  -Suzuki exclusief dealer
  -Husqvarna Full Range dealer
  -GASGAS Full Range dealer
  -Yamaha Off-Road dealer

  Kijk op onze website bij Services voor inruil/inkoop, financiering, verlengde garantie en het direct afsluiten van Uw gratis 10 daagse All-Risk motorverzekering!

Deze motor is geschikt voor A1 rijbewijs.
Ovaa Motors
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Dry sump" betekent: Smeersysteem voor het motorblok van een viertakt motorfiets waarvan de carterpan (sump) niet als opslagplaats voor de smeerolie wordt gebruikt (dry). Daarvoor wordt een aparte uitwendige olietank benut. Dit smeersysteem werkt gewoonlijk met twee oliepompen: één om de olie onder druk naar de te smeren delen in het motorblok te voeren, en een andere (retour)pomp om de olie naar de olietank terug te pompen.
© 2000 - 2022 Motoroccasion