Nieuwsbrief:

GAS GAS  TXT 300 - 2022

Garantie: Ja
Nieuw
Rood
gas-gas - txt-300
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf
Krachtige leider in zijn klasse met de allerbeste handling. Plus een enorm vermogen, dat is het werkpaard TXT RACING 300. Ideaal om je grenzen mee te verleggen op het gebied van trial. Deze tweetakt is niet voor zachtaardige mensen, deze tweetakt is gebouwd om de moeilijkste beproevingen te weerstaan. Met indrukwekkende handelbaarheid, lage onderhoudskosten, ultieme voorvork, sterke en betrouwbare versnellingsbak om op het juiste moment te schakelen. Uitgevoerd met een hydraulische koppeling en rem van Braktec.

Ook leverbaar inclusief kenteken voor €8900!
  • Financiering is mogelijk en wij ruilen uw motor graag in!

    Ovaa Motors, de motorspecialist van Zeeland sinds 1978!
    Suzuki Exclusief dealer, Husqvarna Full Range dealer, GasGas off-road dealer en Yamaha off-road dealer! Altijd ruime voorraad nieuwe en gebruikte motoren in alle klassen.

    Ruime voorraad kleding, toebehoren en accessoires

Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
Ovaa Motors
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Triton" betekent: Samentrekking van Triumph en Norton. Op basis van het onbetwist superieure Norton Featherbedframe en een opge­voerd Triumph 650CC twin motorblok werd een goed ogende en snelle cafe-racer gebouwd, die in de jaren zestig door de En­gelse motorconstructeur Dave Degens op bestelling kon wor­den geleverd.
© 2000 - 2021 Motoroccasion