Nieuwsbrief:

HARLEY-DAVIDSON  NIGHT TRAIN FXSTB - 2003

Garantie: Ja
52840 Km
BLACK DENIM
harley-davidson - night-train-fxstb
harley-davidson - night-train-fxstb
harley-davidson - night-train-fxstb
harley-davidson - night-train-fxstb
harley-davidson - night-train-fxstb
harley-davidson - night-train-fxstb
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Stoere Nighttrain uit 2003
Of ze nu 10- of 20 jaar oud zijn, of nog ouder, een Harley kun je altijd weer reviseren en rijdend maken. De FXSTB Softail, beter bekend als ‘Night Train’ bijvoorbeeld, werd in 2009 voor het laatst gemaakt en was een van de best verkopende Harley modellen. De Night Train stond volgens de overlevering in 1998 voor het eerst bij de dealer en heeft in veel uitvoeringen bestaan. Eerst nog met Evo-blokken, later voorzien van de Twin Cam. De modelnaam werd gedragen door de overwegend zwarte kleur met sporadische chromen accenten. Doordat het model strak en laag gestyled was werd de Night Train populair model om te customizen of te verbouwen vooral vanwege het hardtail look-a-like frame en het ducktail achterspatbord. Vanuit die basis kun je zowel de moderne Streetfighter kant op, of kiezen voor een klassiek chopper model. Een unieke feature is dat een aantal Night Train modellen werd geleverd met een dicht achterwiel van de Fat Boy. Het Twin Cam blok is betrouwbaar, en met behoud van garantie redelijk eenvoudig te tunen. De Night Train wordt dan niet meer gemaakt, het model is het bewijs dat de Softail modellen niet aan populariteit hebben ingeboet.
Deze Nighttrain is voorzien van moderne Ledverlichting, Streetslammerstuur, Vance&Hines Shortshots en een highflow aircleaner...etc.

  •  

Opties en Accessoires:
Alarmverlichting, Customuitlaten, handvaten, andere, hendels, andere, Highflow Aircleaner, knipperlichten, andere, koplamp, andere, Stalen / RVS leidingen, stuur, ander




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Loud Motorcycles
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Petsen" betekent: Terugslaan van aangezogen benzine-luchtmengsel in de carburateur.
© 2000 - 2024 Motoroccasion