Nieuwsbrief:

HARLEY-DAVIDSON  STREET GLIDE SPECIAL FLHXS - 2015

Garantie: Ja
24304 Km
Grijsmetallic
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf
Hele aparte Street Glide Special met alle opties... Navi, Xenon, Verlengde koffers, beenkoffers voor, V&H Klappenauspuff (elec. in-/& uit te schakelen, Black coated parts. 
Opties en Accessoires:
Board computer, Customuitlaten, Keyless Entry & Go, Kofferset, Mistlampen, Navigatie, Special Paint, Valbeugels, velgen, andere
Deze motor is na aanpassing geschikt voor A2 rijbewijs.
MotoLeo B.V.
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: DUCATI in 2001 - In de tussentijd, met een prachtige dubbele zege in Assen, wint Troy Bayliss de 2001 World Superbike Championship voor Ducati, ook nog eens op de 75e verjaardag van het bedrijf. Troy Bayliss wordt daarmee de vijfde rijder die de meest prestigieuze en bevochten wereldtitel binnenhaalt in de wereld van productiemachines. Ducati Corse kondigt tevens aan dat het wil gaan deelnemen in de GP World Championships van 2003 met hun nieuwe Desmosedici motorblok. 2001 zal ook de geschiedenis ingaan als het jaar waarin Bruno Cavalieri Ducati komt te overlijden, de laatste van de drie broers die het bedrijf oprichtten. En ook Fabio Taglioni, bekend als Doctor T, vader van het 90° tweecilinder motorblok, het karakteristieke blok van Ducati.
© 2000 - 2019 Motoroccasion