Nieuwsbrief:

HARLEY-DAVIDSON  SUPER GLIDE SPORT FXDX - 2004

Garantie: Nee
12271 Mls
GREY (GRIJS METALLIC)
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf
Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld


Harley Davidson FXDX Dyna Super Glide Sport Sreamin Eagle Exhaust SE Aircleaner Sissybar Detachable Duo-Seat Mid-Controlls Diversen delen zwart gecoat enz. enz ..... Zeer mooie FXDX Dyna Superglide Sport , Antraciet Grey Metallic , Verkeerd in zeer goede staat , Inruil / Financiering / Garantie mogelijk !!! Alle genoemde prijzen zijn inclusief nederlands kenteken, bpm, btw en afleverkosten !!!

!!! Deze motor wordt geleverd met 3 maanden garantie i.c.m. een servicebeurt !!!

Wist U Dat ? Wij ook alle merken motoren Inruilen !

De beste optie voor inruil is: dat u een bezoek brengt in onze showroom, om de juiste prijs indicatie vast te stellen. Is dit voor u niet mogelijk dan graag een uitgebreide email met daarin een zo goed mogelijke beschrijving van u voertuig, met mogelijke foto's en prijsindicatie.

Maandag: Gesloten
Di t/m Vrij 09.30 tot 18.00
Zaterdag : 09.30 tot 17.00

Voor afspraken buiten onze openingstijden kunt u telefonisch contact opnemen!

Tel: 06 206 208 09
Deze motor is na aanpassing geschikt voor A2 rijbewijs.
Motown Bikestore
Wist u dat: In de motortaal "Dominator" betekent: Naam van de 500cc twin die het Engelse merk Norton in 1952 koos voor een van de populairste modellen die de fabriek heeft uitgebracht. Het was de eerste seriegeproduceerde Norton met het fameuze Featherbedframe. De naam Dominator wordt ook door Honda gebruikt voor enkele van haar off road-motorfietsen.
© 2000 - 2019 Motoroccasion