Nieuwsbrief:

HONDA  CB 125 R - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
MATTE CRYPTON S
honda - cb-125-r
honda - cb-125-r
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Nieuw: Ja
Modeljaar: 2024

De CB125R combineert prestatie en stijl voor een spannende rijervaring gericht naar nieuwe rijders. Als kleine broertje van de waanzinnige CB1000R - en dus als lid van de Neo Sports Café Family - zet het meteen een stempel dankzij een gedurfde stijl rond een stalen buizenframe.

Nieuw! Met 60 maanden fabrieksgarantie. Te koop bij Honda dealer Goedhart Motoren in Bodegraven.

Vraag naar de beschikbaarheid en levertijd bij onze verkoopafdeling.

De getoonde prijs is rijklaar inclusief alle bijkomende kosten.

Goedhart Motoren is de grootste motorzaak van de Benelux met het meest uitgebreide aanbod nieuwe en gebruikte motoren. Naast het aanbod motoren is er volop ruimte voor inspiratie voor een nieuwe motoroutfit en motoraccessoires.

Goedhart Motoren is officieel motor-dealer van Aprilia, Ducati, Husqvarna, Honda, Kawasaki, Bimota, KTM, Moto-Guzzi, Suzuki, Triumph, Yamaha, CF Moto, Vespa en Piaggio.




Deze motor is geschikt voor A1 rijbewijs.
Goedhart Motoren
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Mods" betekent: Brits fenomeen (circa 1957-1967) van zich op extravagant uitgedoste scooters voortbewegende jongeren. Zij waren smetteloos gekleed in parka’s, waaronder strak zittende kostuums werden gedragen, dezelfde als de Beatles droegen aan het begin van hun carrière. De muziek van de Mods concentreerde zich op de Mersey Beat en op het oeuvre van de Beatles. De keurige oppervlakkigheid van de Mods contrasteerde met de doorleefde intensiteit van de Rockers op hun zware motorfietsen.
© 2000 - 2024 Motoroccasion