Nieuwsbrief:

HONDA  CMX 500 REBEL - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
PEARL SHINING B
honda - cmx-500-rebel
honda - cmx-500-rebel
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Modeljaar: 2024

De Honda Rebel Special Edition met deze fabrieksaccessoires belooft een opvallende en aantrekkelijke motorervaring. Laten we de specifieke kenmerken eens bekijken:

1. Topkuip: Dit accessoire kan niet alleen bijdragen aan het uiterlijk van de motorfiets, maar ook bescherming bieden tegen de wind, wat vooral op hogere snelheden comfortabeler kan zijn.

2. Zwarte voorvorkkappen en beschermrubbers: Deze toevoegingen in het zwart kunnen een stoere en moderne uitstraling geven aan de voorpartij van de motor. Ze kunnen ook dienen als bescherming voor de voorvork en andere componenten.

3. Diamant-stijl zadel: Het nieuwe zadel met een diamant-stijl ontwerp belooft niet alleen visuele aantrekkingskracht, maar kan ook extra comfort bieden tijdens het rijden. Het zadel is een belangrijk onderdeel voor het comfort van de rijder, vooral tijdens langere ritten.

Samengevoegd lijken deze accessoires de Honda Rebel Special Edition te transformeren, zowel in termen van esthetiek als functionaliteit. Het is een mooie manier om de motorfiets aan te passen en een unieke uitstraling te geven. Veel plezier met het rijden op deze opvallende Special Edition!

Te Koop bij Motorstore Uithoorn.
Neem contact op voor beschikbaarheid in de winkel.
Opties en Accessoires:
Fabrieksgarantie




Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
Motorstore Uithoorn
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Burgermodel" betekent: Van verschillende typen motorfietsen zijn zowel uitvoeringen voor het leger als voor de civiele markt gemaakt. Sommige modellen zijn bekender geworden als oorlogsmodel, dan als burgermodel. Het meest bekende voorbeeld is de Harley-Davidson WLA , die grote bekendheid verwierf onder de naam Liberator. Er zijn ook motorfietsen gemaakt waarvan geen burgermodel is uitgebracht, zoals de BMW R75 zijspancombinatie, die door de Wehrmacht in de Tweede Wereldoorlog werd gebruikt.
© 2000 - 2024 Motoroccasion