Nieuwsbrief:

HONDA  CRF 1100 L AFRICA TWIN ADVENTURE SPORTS - 2022

Garantie: Ja
Nieuw
MAT BALLISTIC B
honda - crf-1100-l-africa-twin-adventure-sports
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Nieuw: Ja

Begin bij de ongelofelijke kwaliteiten van de Africa Twin. Voeg daarbij een grote benzinetank voor lange afstanden en het comfort voor onderweg, de optionele Showa EERA™-ophanging en DCT met zes versnellingen plus een nieuw, verbeterd en korter windscherm. Werk dat af met de levendige Cracked Terrain-kleuroptie - geïnspireerd door de originele Africa Twin - en zo krijg je de Africa Twin Adventure Sports. De ultieme motor voor de lange reis.



Nieuw! Met 60 maanden fabrieksgarantie. Te koop bij Honda dealer Goedhart Motoren in Bodegraven.

Vraag naar de beschikbaarheid en levertijd bij onze verkoopafdeling.

De getoonde prijs is rijklaar inclusief alle bijkomende kosten.

Goedhart Motoren is de grootste motorzaak van de Benelux met het meest uitgebreide aanbod nieuwe en gebruikte motoren. Naast het aanbod motoren is er volop ruimte voor inspiratie voor een nieuwe motoroutfit en motoraccessoires.

Goedhart Motoren is officieel motor-dealer van Aprilia, Ducati, Husqvarna, Honda, Kawasaki, Bimota, KTM, Moto-Guzzi, Suzuki, Triumph, Yamaha, CF Moto, Vespa en Piaggio.




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Goedhart Motoren
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Big Bertha" betekent: Groot formaat zwartlederen tas met chromen nop­pen en schildjes, drie grote chromen gespen en rafelranden aan de kleppen en onderzijde. De Big Bertha werd begin jaren veer­ tig als accessoire geďntroduceerd door Harley-Davidson. De grote bollingen aan de achterzijde doen met enige verbeelding denken aan een fors uitgevallen boezem. De Big Bertha’s wer­den vastgeschroefd aan de zijkanten van het achterspatbord.
© 2000 - 2024 Motoroccasion