Nieuwsbrief:

HONDA  CRF 1100 L AFRICA TWIN DCT - 2022

Garantie: Ja
Nieuw
MAT BALLISTIC B
honda - crf-1100-l-africa-twin-dct
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Nieuw: Ja

We weten exact wat je nodig hebt: maximale prestaties en een minimaal gewicht, met dank aan de smallere benzinetank en een lichter, wendbaarder geheel. Daar waar anderen opgeven ga jij door; perfect uitgerust voor de meest uiteenlopende offroad-omstandigheden.

Nieuw! Met 60 maanden fabrieksgarantie. Te koop bij Honda dealer Goedhart Motoren in Bodegraven.

Vraag naar de beschikbaarheid en levertijd bij onze verkoopafdeling.

De getoonde prijs is rijklaar inclusief alle bijkomende kosten.

Goedhart Motoren is de grootste motorzaak van de Benelux met het meest uitgebreide aanbod nieuwe en gebruikte motoren. Naast het aanbod motoren is er volop ruimte voor inspiratie voor een nieuwe motoroutfit en motoraccessoires.

Goedhart Motoren is officieel motor-dealer van Aprilia, Ducati, Husqvarna, Honda, Kawasaki, Bimota, KTM, Moto-Guzzi, Suzuki, Triumph, Yamaha, CF Moto, Vespa en Piaggio.




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Goedhart Motoren
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Servicar" betekent: Harley-Davidson driewieler. Aan de voorkant een motorfiets, aan de achterkant een achteras met differentieel en twee wielen. Daarboven een ruime laadbak met klep. Door de Amerikaanse politie en door bedrijven in gebruik genomen als praktisch vervoermiddel. De servicar was in produktie van 1932 tot 1975. De toenmalige concurrent van Harley-Davidson, Indian, bracht in de jaren dertig eveneens een sterk op de servicar lijkende driewieler uit.
© 2000 - 2024 Motoroccasion