Nieuwsbrief:

HONDA  CRF 1100 L AFRICA TWIN DCT - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
PEARL GLARE WHI
honda - crf-1100-l-africa-twin-dct
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Modeljaar: 2024

Stap binnen in het avontuur met de indrukwekkende 2024 Honda CRF1100 Africa Twin. Deze krachtige offroad-Adventure motorfiets is voorzien van opwindende verbeteringen, waardoor je elke reis naar nieuwe hoogten kunt tillen.

De 1084cc tweecilindermotor van de Africa Twin levert nu extra koppel bij lage snelheden, waardoor je nog meer controle hebt over uitdagende terreinen. De introductie van de CRF1100L Africa Twin ES brengt geavanceerde technologieën naar een hoger niveau, met Showa Electronically Equipment Ride Adjustment (Showa EERA™) dempingscontrole, aanpassing van de veervoorspanning aan de achterkant, evenals verwarmde handgrepen en een handige ACC-aansluiting.

Zowel de standaarduitvoering als de ES-optie delen opmerkelijke upgrades, zoals een opnieuw ontworpen bovenkuip, een comfortabel zadel en een groter, in 5 standen verstelbaar windscherm. De toevoeging van tubeless banden versterkt de prestaties op verschillende ondergronden.

Het uitgebreide elektronicapakket maakt gebruik van een traagheidsmeeteenheid met zes assen, waardoor de Africa Twin een reeks geavanceerde functies biedt, zoals rijmodi, HSTC (Honda Selectable Torque Control), Cornering ABS, Wheelie Control, Rear Lift Control, USB-poort en standaard cruisecontrol.

Voor degenen die de ultieme rijervaring willen, blijft de transmissie met dubbele koppeling (DCT) een populaire optie, met verfijningen voor het 2024 model. Het full-color 6,5-inch TFT-touchscreen voegt een modern tintje toe, inclusief functionaliteiten zoals Apple CarPlay®, Android Auto® en Bluetooth-connectiviteit.

Kortom, de 2024 Honda CRF1100 Africa Twin staat klaar om de grenzen van avontuur te verleggen, met prestaties, comfort en technologie die aansluiten bij de wensen van elke rijder. Bereid je voor op een onvergetelijke reis op deze meesterlijke machine.

Te Koop bij Motorstore Uithoorn.
Neem contact op voor beschikbaarheid in de winkel.
Opties en Accessoires:
Fabrieksgarantie
Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Motorstore Uithoorn
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Zweefzadel" betekent: Ook wel zwevend zadel. Motorzadel waarbij alleen spiraalveren de verbinding met het frame maken, waardoor de indruk wordt gewekt dat het zadel vrij zweeft. Zweefzadels worden niet meer aangetroffen op hedendaagse motorfietsen.
© 2000 - 2024 Motoroccasion