Nieuwsbrief:

HONDA  GL 1100 ASPENCADE - 1981

Garantie: Ja
2302 Km
Olijfgroen
honda - gl-1100-aspencade
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf
Super coole GL 1100 door ons volledig onderhanden genomen en omgetoverd tot deze fantastische Scrambler.

Rijdt nog beter dan dat hij er uit ziet.

Interesse? Graag eerst even navragen of hij in de showroom staat voordat je komt kijken, er worden nog kilometers gemaakt met deze motor!


  • Schepers motoren design is een all-round motorzaak en sinds 2002 een begrip in een van de mooiste motor-tourgebieden van Nederland; Limburg.

    Bij ons vindt je: een moderne werkplaats waar wij met onze ruim 30 jaar ervaring iedere motor de beste verzorging bieden, diverse speciaal geselecteerde betrouwbare occasions ( afgeleverd met garantie, financiering & inruil mogelijk ), kledingshop met bekende merken zoals Premier, Arai, IXS, Grandcanyon, Stylmartin, Daytona.

    Gespecialiseerd in restauraties en customizing, van kleine veranderingen tot totaal ombouw. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw motor te bespreken. Onze creaties zien er overigens niet alleen super vet uit, wij garanderen ook 100% rijplezier!

Deze motor is na aanpassing geschikt voor A2 rijbewijs.
Schepers Motoren Design
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Man, Isle of" betekent: Op het motorracecircuit van het Engelse eiland Man wordt jaarlijks in juni de Britse TT verreden. Organisator van het eerste uur was Tom Radcliffe, na zijn dood opgevolgd door zijn zoon Bill.
© 2000 - 2020 Motoroccasion