Nieuwsbrief:

HONDA  MONKEY Z 125 - 2018

Garantie: Ja
1720 Km
Zwart
honda - monkey-z-125
honda - monkey-z-125
honda - monkey-z-125
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Zeer mooie en werkelijk in nieuwstaat verkerende Honda Monkey 125 uit 2018 met nog maar 1720km op de teller. De motor verkeert in nette staat en is goed onderhouden, is in onze werkplaats nagekeken en is voorzien van een nieuwe accu. Veder is deze motor voorzien van wat leuke opties zoals een aluminium skidplate en een origineel Honda alarmsysteem. Leuke licht gewicht funbike in de mooiste neutrale retro kleurstelling. Ook ideaal voor achterop de camper.

 

  • Let op!
    Onze showroom is enkel op afspraak geopend, voor het bezichtigen of proefrijden van motoren graag even bellen of mailen.






Deze motor is geschikt voor A1 rijbewijs.
Motor Motion
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: HARLEY-DAVIDSON in 1948 - De Panhead motor wordt gelanceerd, met aluminium cilinderkoppen en hydraulische kleplifters, 61 en 74 cubic inch. De Panhead was een Harley-Davidson motorblok met deze bijnaam vanwege de aparte vorm van cilinderkop klepdeksels. De motor is een tweecilinder V-twin waarbij de twee kleppen per cilinder door klepstangen worden bediend. De motor vervind de Knucklehead in 1948 en werd geproduceerd tot 1965 totdat het werd vervangen door de Shovelhead. De "Captain America" chopper gebruikt door Peter Fonda in de film Easy Rider (1969) had een dergelijk blok, net als de "Billy Bike" gereden door zijn filmgenoot Dennis Hopper.
© 2000 - 2024 Motoroccasion