Nieuwsbrief:

HONDA  SH 300i - 2017

Garantie: Ja
10017 Km
MATZWART
honda - sh-300i
honda - sh-300i
honda - sh-300i
honda - sh-300i
honda - sh-300i
honda - sh-300i
honda - sh-300i
honda - sh-300i
honda - sh-300i
honda - sh-300i
honda - sh-300i
honda - sh-300i
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Modeljaar: 2017

Met 12 maanden garantie.

De getoonde prijs is inclusief afleverkosten. Goedhart Motoren selecteert zijn occasions altijd met uiterste zorg, hierdoor garanderen wij dat onze occasions altijd in perfecte staat zijn. Een occasion bij Goedhart Motoren is voorzien van minimaal 12 maanden garantie en wordt afgeleverd met een uitgebreide servicebeurt. Daarbij worden ook slijtagedelen gecontroleerd en indien nodig vervangen. Naast alle occasions heeft Goedhart Motoren ook altijd meer dan 200 nieuwe motoren op voorraad.
Informeer bij onze verkoopafdeling naar de beschikbaarheid.

Goedhart Motoren is officieel dealer van: Aprilia, Ducati, Honda, Husqvarna, Kawasaki, Bimota, KTM, Moto-Guzzi, Suzuki, Triumph, Vespa, Yamaha en Piaggio.




Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
Goedhart Motoren
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Dog-bone" betekent: Benaming voor hondekluifvormige stuurverhogers, of risers, zoals die in Californië aan het eind van de jaren veertig door de aftermarket (de firma Flanders, de makers van een motorfiets onder deze naam) werden aangeboden voor zware Harley-Davidsons met een springer-voorvork. De onderkant van een dog-bone kwam met een clip-on-bevestiging op de kroonplaat van de voorvork, de bovenkant had een openschroefbare bedding voor het stuur. Later met schroefbevestiging ook gemaakt voor hydraulische voorvorken. Dog-bones worden in chroom uitgevoerd en zijn drieledig van opbouw, met rubber demping tussen de delen. Tijdens de Bob-rage aan de Amerikaanse westkust eind jaren veertig, begin jaren vijftig een algemeen toegepast item.
© 2000 - 2024 Motoroccasion