Nieuwsbrief:

HONDA  XL 650 V TRANSALP - 2006

Garantie: Nee
69648 Km
Zilver
honda - xl-650-v-transalp
honda - xl-650-v-transalp
honda - xl-650-v-transalp
honda - xl-650-v-transalp
honda - xl-650-v-transalp
honda - xl-650-v-transalp
honda - xl-650-v-transalp
honda - xl-650-v-transalp
honda - xl-650-v-transalp
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf
Nette motorfiets met dashcam, donker ruitje, Hepco&Becker valbeugels, versnellingsindicator, middenbok, kleine knippers achter, handvatverwarming, buitenthermometer en HyperPro voorvering. Vrijwel nieuwe banden.
  • Wij houden nu een paar meter afstand van iedereen dus ook van onze klanten. Als één of meer van onze motorfietsen uw interesse gewekt hebben, kunt u deze op uw gemak komen bekijken zonder te dicht bij iemand in de buurt te komen.
    Bij werkplaatsbezoek kunt u de motorfiets daar voor de deur zetten en de sleutel op de balie leggen, door de brievenbus gooien of gewoon in de motorfiets laten zitten. Wij zetten de motorfiets dan meteen binnen. Zodra het werk gedaan is zullen we u de factuur doormailen zodat u hem thuis al kunt betalen. Na betaling kunt u dan de motorfiets weer ophalen. We zullen hem buiten neerzetten zodra u er bent zodat u niet eens meer naar binnen hoeft.
    U zult begrijpen dat we voorlopig geen koffie meer schenken voor klanten om evt. besmetting te voorkomen.

Deze motor is na aanpassing geschikt voor A2 rijbewijs.
Motorshop de Mammoet
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Shimmy" betekent: Slingerachtige beweging van de voorvork, waardoor de motorrijder de macht over het stuur kan verliezen. Een voorvork die niet al te versleten is en ook nog beschikt over een frictiedemper, is doorgaans verschoond van dergelijke nukken. Het probleem kwam veel voor bij oude springervorken van Harley-Davidson, waarbij de tolerantie tussen schommels en schommelbouten te groot was geworden. Een shimmy doet zich altijd in enige mate voor bij een motorfiets met zijspan, vooral als het stuur wordt losgelaten tijdens het rijden.
© 2000 - 2020 Motoroccasion