Nieuwsbrief:

HORWIN  CR 6 - 2020

Garantie: Ja
100 Km
Green
horwin - cr-6
horwin - cr-6
horwin - cr-6
horwin - cr-6
horwin - cr-6
horwin - cr-6
horwin - cr-6
horwin - cr-6
horwin - cr-6
horwin - cr-6
horwin - cr-6
horwin - cr-6
horwin - cr-6
horwin - cr-6
horwin - cr-6
horwin - cr-6
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf
 • Horwin CR6

  Adembenemend inspirerend, Of gewoon fantastisch. Nome het hoe je wilt. De nieuwe Cr6 en CR6 PRO zijn state of the art elektrische motorfietsen voor het beperkte rijbewijs in ideaal voor in en rond de stad. 

  Na jaren van ontwikkeling en samenwerkingen met de grootste spelers vanuit heel de wereld is er nu een compromisloze elektrische motor die je aan zal spreken. Tot aan 150 km elektrische kilometers bereik en laden aan een simpel stopcontact. 

  LED verlichting

  Zowel groot als dimlicht zijn uitgevoerd met revolutionaire led technologie om licht in de duisternis te maken. Met 6 modules ben je verzekerd van een goede lichtopbrengst. 5x meer licht opbrengst dat traditionele halogeen lampen.

  De LED verlichting zorgt uiteraard voor een lager gebruik, en vergroot daarmee de range.

  Nieuwe batterijen - Grotere range

  Eindeloos vermogen betekend eindeloos plezier.

  De Horwin CR6 gebruikt de meest moderne lithium -ion accu die beschikbaar zijn. Het 55 Ah pakket kan in ca 3 uur opgeladen worden tot 80% en maakt een range tot 150 km mogelijk. De batterijcellen zijn volledige beschermd tegen impact in het geval van schade of omvallen. De intelligente manier van bouwen zorgt ervoor dat het pakket blijft functioneren.

  Quick Charge - Vlot opladen

  Door de revolutionaire laadtechniek kan er 20 minuten genoeg bijgeladen worden om 20 to 30 km af te leggen. Een volledige lading duurt ongeveer 3 uur. Het laadproces zelf zorgt voor de bescherming van het pakket.

  Hierdoor kun je vertrouwen op het pakket en Horwin geeft 2 jaar garantie op de batterij!

  Volledige Controle - klassieke stijl

  Overzicht is alles. Het grote display van de Horwin CR6 laat alles zien wat je nodig bent tijdens je reis. snelheid, range, rijmodus, temperatuur en nog veel meer. Het klassiek retro design gecombineerd met de modernste technologie. Uiteraard goed afleesbaar door de achtergrondverlichting.

  Smart Controlling Unit

  the Field Oriented Control (FOC)

  Om de perfecte balans te vinden tussen range en prestaties,  de Horwin CR6 leest continue de rijstijl en rijgedrag, dmv  het Field Oriented Control (FOC). Deze past naar gelang de input het vermogen aan naar de aandrijving. Het resultaat is als magie die je voortbeweegt.

  CBS Remsysteem

  Voor een nog kortere stopafstand. Het gecombineerde remsysteem zorgt voor een enorme vertraging op zowel voor als achterrem, en blijft daarbij enorm stabiel. De voor deze klasse motorfiets grote remschijven zorgen voor een zeer goede en efficiënte vertraging in alle omstandigheden.

   

 • Over Electric Motorcycles.
  Alle motorfietsen worden minimaal voorzien van een thuislaadkabel. Bij motoren die aan een laadpaal kunnen laden krijgen je van ons een gratis laadpas.

  Als onze prijzen zijn inclusief te naam stellen en de motoren worden nagekeken voor aflevering.

  Voor vragen kun je ons bereiken via mail op info@electricmotorcycles.nl of via de telefoon +31854016222


  Eerst kennis maken met een motor voordat je er één koopt? Huur dan een motor bij ons.

  Wij verkopen regelmatig ook 2e hands motoren van de merken, Brammo, Energica, Johammer, Zero Motorcycles, etc.

  Electric Motorcycles Nederland
  Gildeweg 17-F
  3771 NB Barneveld
  info@electricmotorcycles.nl
  www.electricmotorcycles.nl

  Prijs, druk en typefouten voorbehouden.

  Zoekterrmen: Brammo Empulse, Enertia, Energica Eva, Ego Ego+ EsseEsse9 EsseEsse9+ Eva Ribelle MotoE Zero Motorcycles SR SR/S SR/F DSR Black Forest FX FXS SR/S SR/F ZF14.4 Johammer Snelladen CCS Range Actieradius TryElectric

 • Corona / Covid-19 Maatregelen

  Ook wij worden geconfronteerd met beperkingen. Je bent welkom om een motor te komen bekijken en ook proef te rijden. Bij klachten vragen we je thuis te blijven voor jouw en onze veiligheid. Wel vragen we je een afspraak te maken.
 • Proefrit op Locatie
  Vind je onze lokatie in Barneveld te ver weg, of kun je om andere redenen niet naar ons toe komen? Indien gewenst komen we ook naar jou toe voor een proefrit met één van onze gebruikte motoren. 

  Hier vragen wij wel een vergoeding voor. Besluit je de motor daadwerkelijk te kopen krijg je dit als korting en kost het je dus niets extra. Wij vragen voor een proefrit (max 1 uur) op lokatie € 150,- (incl BTW) Uiteraard leggen we dan het opladen uit en de hoe de motor werkt.

  Voor ons is #Praticewhatyourpreach erg belangrijk en wij komen dan ook met een elektrische auto (Tesla Model X) met trailer of Nissan ENV200 waar wij de motoren mee vervoeren.
   

Opties en Accessoires:
Bagageruimte, Beveiliging / alarmsysteem, Key Less, Mia / Kia Mogelijk, Stalen / RVS leidingen, Thuislaadkabel, USB / Telefoonlader
Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
Electric Motorcycles Nederland
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Treeplank" betekent: Voetbord dat steun biedt aan de hele voet. Wordt tegenwoordig alleen nog bij bepaalde types van een beperkt aantal merken, waaronder Moto Guzzi, Honda en Harley-Davidson, aangetroffen.
© 2000 - 2020 Motoroccasion