Nieuwsbrief:

HUSQVARNA  FC 250 - 2023

€ 9.750,- € 11.060,-
Garantie: Ja
Nieuw
Wit
husqvarna - fc-250
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf

Geprezen als de best presterende 250 cc 4-takt motorcrossmachine op de markt, krijgt de nieuwste generatie FC 250 meerdere technische upgrades voor 2023 om zijn plaats aan de kop van het veld te behouden. Gehuisvest in een geheel nieuw frame, een compacte, lichtere, opnieuw ontworpen motor met een herziene Pankl-versnellingsbak die zorgt voor soepeler schakelen met een nieuwe quickshifter die verder helpt bij het opschakelen, zelfs onder zware belasting. Een nieuwe cilinder en CP-zuiger verhogen de compressieverhouding tot 14,5:1 voor een verbeterd koppel en topprestaties op het circuit. Om de veranderingen voor 2023 te voltooien, worden opvallende witte, gele en grijze afbeeldingen aangebracht met behulp van in-mould-technologie voor een uitstekende en duurzame afwerking.

 
  • Ovaa Motors is de motorspecialist van Zeeland sinds 1978!

    -Suzuki Full Range dealer
    -KTM Full Range dealer
    -Husqvarna Full Range dealer
    -GASGAS Full Range dealer
    -Yamaha Off-Road dealer

    Kijk op onze website bij Services voor inruil/inkoop, financiering, verlengde garantie en het direct afsluiten van Uw gratis 10 daagse All-Risk motorverzekering!





Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
Ovaa Motors
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Toerfiets" betekent: Motorfiets die bijzonder geschikt is om lange tochten mee te maken. De zithouding is comfortabel rechtop achter een kuip die de wind van het lichaam wegneemt. De toerfiets biedt ruimte aan twee personen en een flinke hoeveelheid bagage. Het gaat om motorfietsen die een cilinderinhoud hebben van minimaal 750CC.
© 2000 - 2024 Motoroccasion