Nieuwsbrief:

HUSQVARNA  FC 450 - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
Wit
husqvarna - fc-450
husqvarna - fc-450
husqvarna - fc-450
husqvarna - fc-450
husqvarna - fc-450
husqvarna - fc-450
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf

Met meerdere technische upgrades om zijn toonaangevende prestaties op het circuit te behouden, blijft de FC 450 de topmachine in de Husqvarna Motorcycles-motorcross line-up. Een nieuwe motor produceert niet alleen een brede spreiding van het regelbare vermogen, maar positioneert de motorasopstellingen ook in het ideale zwaartepunt, wat de wendbaarheid enorm ten goede komt. Dit wendbare gevoel wordt ondersteund door het nieuwe chassis, dat is ontwikkeld en vervaardigd met behulp van geavanceerde technische technieken om te helpen bij het herpositioneren van de roterende massa's om een ​​verbeterd anti-kraakgedrag te bieden voor een betere handling. Met behoud van de geavanceerde elektronica en hoogwaardige componenten, is de FC 450 afgewerkt met een nieuwe functionele carrosserie versierd met witte, gele en grijze afbeeldingen, geïnspireerd op het Zweedse erfgoed van het merk.
 
  • Ovaa Motors is de motorspecialist van Zeeland sinds 1978!

    -Suzuki Full Range dealer
    -KTM Full Range dealer
    -Husqvarna Full Range dealer
    -GASGAS Full Range dealer
    -Yamaha Off-Road dealer

    Kijk op onze website bij Services voor inruil/inkoop, financiering, verlengde garantie en het direct afsluiten van Uw gratis 10 daagse All-Risk motorverzekering!





Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Ovaa Motors
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: KAWASAKI in 2010 - Door het veranderde proces om je rijbewijs te halen en daarna een motor te mogen rijden worden er steeds meer lichte motoren geleverd. Zo ook de Ninja 250. Ninja-Styling gecombineerd met optimaal rijgemak. Of de rit nu door de stad of over landweggetjes gaat, de lichte, rijdervriendelijke Ninja 250 R biedt een spectaculaire rijervaring! Met zijn toegankelijke motorkarakter, compacte, lichte chassis en complete supersportstyling biedt dit model zeer sportieve prestaties aan rijders van elk vaardigheidsniveau. Dit lichte Ninja-model wordt aangedreven door een krachtige 249cm³-parallel-twinmotor en biedt allerlei rijdervriendelijke kenmerken.
© 2000 - 2024 Motoroccasion