Nieuwsbrief:

HUSQVARNA  FS 450 - 2020

€ 10.570,- € 11.070,-
Garantie: Ja
1 Km
Wit
husqvarna - fs-450
husqvarna - fs-450
husqvarna - fs-450
husqvarna - fs-450
husqvarna - fs-450
husqvarna - fs-450
husqvarna - fs-450
husqvarna - fs-450
husqvarna - fs-450
husqvarna - fs-450
husqvarna - fs-450
husqvarna - fs-450
husqvarna - fs-450
husqvarna - fs-450
husqvarna - fs-450
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf
Husqvarna FS450 2020 Supermoto, laatste in NL!

Supermoto is hot. Vele rijders waarderen de lage kosten voor baanhuur, lage kosten bij een valpartij en de fysieke inspanning die ervoor nodig is.
 • 2020 Model.
 • Laatste in NL.
 • 2021 model niet eerder dan November.
 • Hulp bij Set-Up.
 • Direct klaar om vooraan mee te doen.
De Husqvarna FS450 staat in onze Showroom in Noordwijkerhout.
 • Een motor kopen bij een ScooterSpecialist, waarom?

  Ja, dat verdient wat uitleg, dat ben ik met u eens... MyScooterShop Noordwijkerhout is al meer dan 15 jaar actief in de gemotoriseerde 2 wielers. Onze hoofdmoot is dan wel scooters voornamelijk Piaggio en Vespa, maar we hebben de ambitie om meer Motorscooters en Motorfietsen te gaan doen. We zetten al steeds meer Aprilia, Vespa en Piaggio motoren neer.

  Deze ambitie komt voort uit de liefde voor verbrandingsmotoren en het plezier wat ik maar ook de medewerkers ervaren bij het rijden op een motorfiets.

  Naast Piaggio producten (Aprilia - MotoGuzzi - Piaggio en Vespa) gaan we ons onderschijden met Jong gebruikte frisse motoren voor een scherpe prijs. Met daarnaast ouderwetse service en het belangrijkste motto: recht is recht en krom is krom!

  Op dit moment hebben we nog geen platform om te laten zien dat wij inderdaad ook het juiste adres kunnen zijn voor uw motorfiets, tot die tijd gebruiken we het platform wat voor scooters al vele jaren goed werkt.

  Meer weten over ons of deze motor?

  Aarzel niet en stuur gewoon een Whats app bericht, ik help u graag verder!
  tel 06-48014098
   

Deze motor is na aanpassing geschikt voor A2 rijbewijs.
MyScooterShop Noordwijkerhout
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Fijn kantwerk" betekent: Bij het tunen van een motorblok wordt om gewicht te besparen zoveel mogelijk metaal van de bewegende delen verwijderd. Dit alles mag echter niet ten koste gaan van de sterkte van de onderdelen. Een drijfstang waarin teveel gaten zijn geboord om gewicht te besparen wordt wel aangeduid als fijn kantwerk. Ten eerste omdat het aantal gaten daaraan doet denken en ten tweede omdat de drijfstang als kantwerk an worden dubbelgevouwen en daardoor als hoogbelast onderdeel van een racemotorfiets niet meer kan functioneren.
© 2000 - 2020 Motoroccasion