Nieuwsbrief:

HUSQVARNA  NORDEN 901 - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
Wit Zwart
husqvarna - norden--901
husqvarna - norden--901
husqvarna - norden--901
husqvarna - norden--901
husqvarna - norden--901
husqvarna - norden--901
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Geïnspireerd door Husqvarna Motorcycles multi-terrain Rally machines, is de Norden 901 gebouwd om lange afstanden af te leggen door uitdagende, diverse landschappen. Snel, leuk, wendbaar en bovenal capabel. Dit is een motorfiets die zelfs de langste rijdagen de moeite waard maakt, ongeacht de afstand die de rijder wil afleggen, op de weg of offroad.
De Norden 901 brengt een stoere maar lichtgewicht benadering van de middenklasse adventure sector. De Norden 901 wordt aangedreven door een soepele en koppelsterke 899 cc paralleltwin van 105 pk, terwijl balansassen trillingen tot een minimum beperken. De motor is ondergebracht in een licht stalen trellis frame, dat is gemaakt om de rijder, bagage en passagier tot in de verste uithoeken van het kompas te vervoeren over elk terrein, daarbij geholpen door WP APEX vering met lange veerweg. Grote wielen met een diameter van 21'' voor en 18'' achter rollen gemakkelijk over obstakels. Ondanks zijn voorbeeldige offroad-capaciteiten biedt de Norden 901 ook op asfalt een ongeëvenaard comfort en wendbaarheid.

Een rijder die zich op onbekend terrein begeeft, moet weten dat hij in extreme situaties op zijn machine kan vertrouwen. Daarom wordt het remsysteem van de Norden 901 ondersteund door het schakelbare Bosch Cornering ABS met de standen Street en Offroad. De hellingshoekgevoelige MTC (Cornering Motorcycle Traction Control) van Husqvarna Motorcycles staat ook ter beschikking, waarbij bijzondere aandacht is besteed aan de offroadassistentie.

De Norden 901 maakt van elke reis een avontuur voorbij de horizon en biedt standaard drie selecteerbare rijmodi (Street, Rain, Offroad) en een optionele Explorer-modus om in te spelen op elke omstandigheid die de rijder kan tegenkomen. Met de Easy Shift-functie kan zonder te koppelen worden op- en teruggeschakeld naar de zesversnellingsbak, terwijl een Power Assist Slipper Clutch (PASC) de achterwielhouding op peil houdt.

Technische highlights:
• Chroom-molybdeen stalen trellis frame met motor als dragend deel
• 889 cc paralleltwin-motor met 105 pk piekvermogen en 100 Nm koppel
• Verstelbare WP APEX-vering biedt uitzonderlijk comfort, zowel op de weg als offroad
• Drie selecteerbare rijmodi (straat, regen, offroad) en optionele Explorer-modus
• Geavanceerd, uitschakelbaar ABS in bochten met Offroad-modus
• Ride-by-wire gashendel
• Easy Shift-functie
• Hoekgevoelige tractiecontrole zorgt voor negen niveaus van instelbare achterwielslip (in Explorer-modus)
• Power Assist Slipper Clutch (PASC)
• Tubeless spaakwielen en Pirelli Scorpion Rally STR-banden voor topprestaties op straat en offroad
• Grote 19-liter brandstoftank voor een grotere actieradius tot 400 km
• De optionele connectiviteitseenheid biedt turn-by-turn navigatie, ontvangst van telefoongesprekken en muziekselectie vanaf de smartphone van de rijder

De Husqvarna Motorcycles Functional Apparel Collection omvat rijkleding voor de Norden 901 rijder, perfect passend bij het uitstekende design van de motorfiets, en ontwikkeld om u het hele jaar door warm, droog en veilig te houden. De Norden 901 is ontworpen om mee te evolueren met uw rijbehoeften, en voor extra gebruiksgemak biedt het Husqvarna Motorcycles assortiment technische accessoires bagagesystemen, prestatie- en chassisverbeteringen en ergonomische oplossingen om de Norden 901 aan te passen aan uw rijstijl.
  • Ovaa Motors is de motorspecialist van Zeeland sinds 1978!

    -Suzuki Full Range dealer
    -KTM Full Range dealer
    -Husqvarna Full Range dealer
    -GASGAS Full Range dealer
    -Yamaha Off-Road dealer

    Kijk op onze website bij Services voor inruil/inkoop, financiering, verlengde garantie en het direct afsluiten van Uw gratis 10 daagse All-Risk motorverzekering!





Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Ovaa Motors
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Scooter" betekent: Verwarrende aanduiding voor zowel de scooter, het populaire vervoermiddel uit de jaren vijftig en zestig, als de motorfiets.Vooral in Amerikaanse bikerskringen wordt een motorfiets wel aangeduid met scooter of kortweg scoot.
© 2000 - 2024 Motoroccasion