Nieuwsbrief:

HUSQVARNA  SVARTPILEN 701 - 2019

€ 8.999,- € 11.400,-
Garantie: Ja
Nieuw
Zwart
husqvarna - svartpilen-701
husqvarna - svartpilen-701
husqvarna - svartpilen-701
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf
Het geluid dat de quickshifter maakt, moedigt je aan om nog een paar extra toeren te maken voordat je weer schakelt. De top van de koppelcurve berijden, vol vertrouwen uit de bochten scheuren. Dit is een rij-ervaring die door zijn relaxte rauwheid wordt bepaald. Maar wanneer de lege weg daarom vraagt - wanneer je met het stuur moet worstelen en de banden beginnen te schuren, dan is de SVARTPILEN 701 uiterst toeschietelijk.
De SVARTPILEN 701 wordt aangedreven door een moderne 692,7 cm³ vloeistofgekoelde eencilindermotor op basis van de nieuwste ontwerptechnieken en elektronica. Met een piek van 55 kW (75 pk) en een koppel van 72 Nm bij 6750 tpm bestaat er geen enkele twijfel over het vermogenspotentieel van deze motor. De elektronische brandstofinspuiting wordt bediend door een ride-by-wire-systeem en levert een direct, scherp en verfijnd vermogen, aangestuurd door het standaardtractieregelingssysteem. Met diverse innovatieve technische oplossingen, zoals standaard een omhoog-omlaag-schakeling, levert deze motor uitzonderlijke rijeigenschappen. Omdat hij is geproduceerd met behulp van uiterst moderne productieprocessen en de hoogste kwaliteit aan materialen, is een hoogwaardige betrouwbaarheid en efficiëntie gegarandeerd. Deze kwaliteit resulteert ook in een comfortabel lang onderhoudsinterval van 10.000 km.
  • Financiering is mogelijk op wegmotoren, scooters en enduro motoren.

    Wij ruilen uw motor graag in!

    Ovaa Motors, de motorspecialist van Zeeland sinds 1978!
    Suzuki Exclusief dealer, Husqvarna Full Range dealer en Yamaha off-road dealer! Altijd ruime voorraad nieuwe en gebruikte motoren in alle klassen.

    Ruime voorraad kleding, toebehoren en accessoires

Deze motor is na aanpassing geschikt voor A2 rijbewijs.
Ovaa Motors
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Brooklands" betekent: Racebaan in Engeland vlakbij Weybridge. In 1907 werd hier de eerste TT-motorrace verreden. De hoogtijdagen van het circuit lagen in de jaren twintig, toen veel motorfietsmerken wereldwijd met elkaar wedijverden op dit circuit. Het betekende eveneens de hegemonie van de Britse motorfietsindustrie die met Norton, AJS en Douglas sterk was vertegenwoordigd bij de winnende coureurs van die dagen, waaronder de bijna onverslaanbare Ier Stanley Woods. Woods heeft meer races verreden dan wie ook. Zijn eerste wedstrijd reed hij op achttienjarige leeftijd op Brooklands met een Cotton in 1923. Zijn laatste race, een Junior-race reed hij in 1939 op een Velocette. In 1932, 1933 en 1935 won Woods twee TT-races in één week. De snelle Ier maakte gedurende de jaren dertig uitstapjes naar andere, zelfs niet Britse merken als Husqvarna, Guzzi en dkw . Het Brooklands-circuit bleef in gebruik tot het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog. In 1939 werd op die plaats de Vickers-Armstrong-vliegtuigfabriek gebouwd. Het circuit op het eiland Man, waar nu de TT-races worden verreden is sindsdien naast *Brands Hatch Engelands beroemdste motorcircuit.
© 2000 - 2020 Motoroccasion