Nieuwsbrief:

HUSQVARNA  TC 125 - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
Wit
husqvarna - tc-125
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf

De 2024 TC 125 is klein in capaciteit en groot qua capaciteit en krijgt meerdere technische upgrades, met als kop de integratie van EFI- en E-Start-technologie. Deze herzieningen zijn direct merkbaar, want na een simpele druk op de knop start de motor gemakkelijk, en eenmaal op de baan levert de TC 125 een verbeterde ervaring voor alle rijders. Verdere veranderingen zijn onder meer een nieuwe cilinder met een zeer innovatief elektronisch uitlaatcontrolesysteem en een lichtere krukas voor een betere gasrespons en minder trillingen. De TC 125 blijft profiteren van toonaangevende componenten, waaronder WP-ophanging, een ProTaper-stuur en een met polyamide versterkt subframe, en krijgt een geheel nieuwe carrosserie en een opvallende nieuwe look om in de voorhoede van de zeer competitieve 125cc-klasse te blijven.


 
  • Ovaa Motors is de motorspecialist van Zeeland sinds 1978!

    -Suzuki Full Range dealer
    -KTM Full Range dealer
    -Husqvarna Full Range dealer
    -GASGAS Full Range dealer
    -Yamaha Off-Road dealer

    Kijk op onze website bij Services voor inruil/inkoop, financiering, verlengde garantie en het direct afsluiten van Uw gratis 10 daagse All-Risk motorverzekering!





Deze motor is geschikt voor A1 rijbewijs.
Ovaa Motors
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Pillion seat" betekent: Ook wel pillion. Een klein zadel voor de duopassagier. To travel pillion is achterop zitten op een apart zadel. Mogelijk afgeleid van het Keltische pellis, hetgeen zoveel betekent als huid of vacht. Een andere mogelijke verklaring van het woord pillion is dat het is afgeleid van het Engelse postillion, oftewel voorrijder, de persoon die het linker paard van een rijtuig zonder koetsier berijdt.
© 2000 - 2024 Motoroccasion