Nieuwsbrief:

HUSQVARNA  TC 65 - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
Wit
husqvarna - tc-65
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf

De TC 65 is verbeterd met meerdere technische revisies en behoudt de met gemak zijn positie als de beste 65cm³-motorcrossmachine in zijn klasse op de huidige markt. Voor veel jonge rijders zal dit de eerste keer zijn dat ze op een motorcrossmodel met handgeschakelde koppeling en versnellingsbak rijden. Met dit in hun achterhoofd hebben onze ingenieurs zorgvuldig een lichtgewicht hydraulische koppeling en soepel schakelende 6-versnellingsbak gemonteerd. De TC 65 is nu geschikt voor een groter aantal jongeren en biedt meerdere manieren om de ergonomie rond het nieuwe chassis aan te passen. Wat de prestaties betreft, zorgen een nieuwe uitlaat, DS-koppeling, Formula-remmen en een groter Twin Air-filter samen voor een uitzonderlijke rijervaring.
  • Ovaa Motors is de motorspecialist van Zeeland sinds 1978!

    -Suzuki Full Range dealer
    -KTM Full Range dealer
    -Husqvarna Full Range dealer
    -GASGAS Full Range dealer
    -Yamaha Off-Road dealer

    Kijk op onze website bij Services voor inruil/inkoop, financiering, verlengde garantie en het direct afsluiten van Uw gratis 10 daagse All-Risk motorverzekering!





Deze motor is geschikt voor A1 rijbewijs.
Ovaa Motors
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: KAWASAKI in 1961 - De eerste volledig in eigen beheer van Kawasaki gemaakte modellen worden de Kawasaki Pet en Kawasaki 125B. Door in de eerste instantie met nieuwe materialen te werken is men in staat om een hightec design mee te geven.
© 2000 - 2024 Motoroccasion