Nieuwsbrief:

INDIAN MOTORCYCLE  CHIEF BOBBER DARK HORSE - 2023

Garantie: Ja
3500 Km
.
indian - chief-bobber-dark-horse
indian - chief-bobber-dark-horse
indian - chief-bobber-dark-horse
indian - chief-bobber-dark-horse
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Tankinhoud: 15 liter
Garantie: Garantie
Verkoopprijs: ??23.090, ??19.082,64 (excl. BTW)
Referentienummer: 10053
Geschikt voor rijbewijs: A
Financiering mogelijk: Ja
Koppel (Nm): 162
Garantie: Ja
Status: Demo

Chief Bobber Dark Horse Titanium Smoke - Voormalige demo motor per direct beschikbaar. Nieuwprijs EUR 26.090, dus EUR 3.000 voordeliger.

CHIEF BOBBER DARK HORSE
De luchtgekoelde Thunderstroke 116 levert een machtige 162 Nm aan koppel voor meer dan voldoende vermogen in elk van de 6 versnellingen. Deze motor valt op en heeft een voor de rijder verslavend karakter.

TITANIUM SMOKE
Uiterlijk met premium glanzend zwarte details.

HEERS OVER DE WEG
Het lage solozadel geeft je het gevoel te heersen over de weg, terwijl de naar voren geplaatste voetsteunen en het mini ape-stuur ervoor zorgen dat je met de voeten vooruit en de handen in de wind kunt rijden.

ICONISCH DESIGN
Geworteld in traditie, ontworpen voor het hier en nu. Het iconische War Bonnet-logo van Indian Motorcycle is een eerbetoon aan de originele Chief.
Motor
Motortype Thunderstroke 116
Cilinderinhoud 1890 cc

Maximaal koppel RPM 3200 rpm
Maximum koppel (95/1/EC NM) 162 Nm

Standaarduitrusting
ABS
rijmodi
sleutelloos starten
USB-laadaansluiting
12V-laadaansluiting
uitschakelsysteem achterste cilinder

Electronica
Meters Snelheidsmeter, toerenteller, kilometerteller, brandstofmeter, kompas, buitentemperatuurmeter, indicator ingeschakelde versnelling

Ride Command?
Rond 4? Ride Command?-display. Touchscreen inclusief realtime klok; buitentemperatuur; rijrichting; weergave van audio-informatie; navigatiesysteem met kaartweergave; Bluetooth-status van telefoon en geselecteerde headset; voertuigstatus (spanning, draaiuren motor, olie verversen); voertuiginformatie (snelheid, actieradius, toerental, ingeschakelde versnelling); gegevens actuele rit (afstand, rijtijd, stoptijd, hoogte, hoogteverschillen); dagtellers; rijmodusselectie; helderheid van het scherm; uitlezen van storingscodes van het voertuig.




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Bike-Barn bv
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Zoom zoom exhaust" betekent: Uitlaatsysteem dat op de markt werd gebracht door de firma W. G. Coram in Bristol voor Douglas motorfietsen. Zo genoemd naar het geluid dat deze uitlaat maakte.
© 2000 - 2024 Motoroccasion