Nieuwsbrief:

INDIAN MOTORCYCLE  FTR CARBON - 2023

Garantie: Ja
4071 Km
.
indian - ftr-carbon
indian - ftr-carbon
indian - ftr-carbon
indian - ftr-carbon
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Tankinhoud: 13 liter
Garantie: Garantie
Referentienummer: 10101
Geschikt voor rijbewijs: A
Financiering mogelijk: Ja
Koppel (Nm): 118
Garantie: Ja
Status: Fabrieksdemo

Deze FTR Carbon Fiber is een fabrieksdemo. Nieuwprijs is 22.390,00 Euro. Jouw voordeel is dus 2.400,00 Euro!!!

EEN AMERIKAANS ICOON
De imposante, gespierde en geraffineerde FTR R Carbon heeft alles wat een echte motorfiets moet hebben. In deze motorfiets zie je ons flat track-DNA direct terug. De elementen die de FTR R Carbon zo stijlvol maken, maken hem ook zo ongelooflijk functioneel. En hij ziet er niet alleen stilstaand goed uit.

VOLLEDIG VERSTELBARE ÖHLINS®-WIELOPHANGING
Je kunt het rijgedrag van je motorfiets aan je eigen wensen aanpassen met de volledig verstelbare Öhlins®-wielophanging voor en achter. Zo combineer je een geweldige wegligging op stads- en binnenwegen met een telepathische, lichtvoetige handling.

4 INCH TOUCHSCREEN MET RIDE COMMAND
Fraai design en moderne functies gaan samen bij dit in de motorfietswereld toonaangevende en exclusieve 4 inch touchscreen met Ride Command, navigatie met intuïtieve zoekfunctie en Bluetooth-tethering.
Motortype Vloeistofgekoelde V-Twin
Cilinderinhoud 1203 cc
Boring x Slag 102 mm x 73.6 mm
Compressieverhouding 12.5:1
Elektronisch geregeld brandstofinspuitsysteem Gesloten brandstofinjectiesysteem / 60 mm boring
Prestaties
Maximaal koppel RPM 6000 rpm
Maximum koppel (95/1/EC NM) 118 Nm

Features
Kleur/graphics Carbon Fiber
Fabrieksgarantie 2 jaar
Standaard
Standaarduitrusting Rijmodi (Rain, Standard, Sport), Lean Angle Sensitive ABS, Stability Control, Traction Control, Wheelie Control met Rear Lift Mitigation, USB-laadaansluiting, cruise control
Verlichting Led-koplamp, led-achterlicht/-richtingaanwijzers
Electronica
Meters N/A
Infotainment 4 inch touchscreen met RIDE COMMAND®
Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Bike-Barn bv
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: HONDA in 1983 - De grootste voorsprong behaald men in 1983 in de racerij met de Interceptor (VFR), waarbij zowel het technische als presterende niveau enorm opgetild wordt voor wat betreft de latere toepassing in een productiemachine. Honda's eerste "traditionele" V-twin custom motorfiets is de Shadow waarin wel toepassingen als vloeistofkoeling en cardanasaandrijving worden gecombineerd met een klassieke look. Het biedt daardoor ruimte voor Honda om zich in dit segment te begeven. Anders dan de andere customproducenten die vooral probeerden te stylen werd deze gebouwd om te presteren en daardoor meteen een enorme motorhit waarmee Honda in aantallen één van de topprodukties van die dagen leverde. Samen met de VFR Interceptor waren eerste Magna's en later de Shadows de toonbeelden van de explosieve groei van Honda.
© 2000 - 2024 Motoroccasion