Nieuwsbrief:

INDIAN  SCOUT - 2015

Garantie: Ja
20172 Km
ZWART
indian - scout
indian - scout
indian - scout
indian - scout
indian - scout
indian - scout
indian - scout
indian - scout
indian - scout
indian - scout
indian - scout
indian - scout
indian - scout
indian - scout
OmschrijvingTechniekBetaalgemakBedrijf
Een motorfiets is nooit zomaar een motorfiets, en de geheel nieuwe 2015 Indian Scout voert die waarheid tot het uiterste. De Sturgis Rally begon 74 jaar geleden, tijdens de laatste momenten van de productie van de originele Indian Scout-lijn. Dit jaar, na bijna al die zeven decennia te hebben gewacht, werd de rally herenigd met deze sportieve oude vriend. Klinkt romantisch, nietwaar? Maar het is ingewikkeld.

Tot vorig jaar was de modder en klei en het grind waar de Indiase naam doorheen werd gesleept voor de helft van zijn geschiedenis dik aangekoekt. Polaris, de nieuwste eigenaar van Indian, heeft uitstekend werk verricht door het merk schoon te spuiten en het de nieuwe start te geven die het verdiende. De Chief en zijn broers en zussen Chiefy deden dat door een nieuwe oude te zijn die een bijgewerkte weerspiegeling is van het laatste Springfield-ontwerp, met behulp van een platte kop voor zijn volledig moderne lucht- / oliegekoelde duwstang, OHV, 49-graden V-twin motor, met die grote spatborden en veel chroom. Maar het is geen nieuws dat traditioneel Amerikaans ijzer een populaire verkoper is.

De nieuwe Scout neemt een gedurfdere route en wil de potentiële toekomst zijn van een verleden dat nooit is gebeurd, op zoek naar een acceptabel verhaal om terug te gaan naar het verre begin van de motorfiets. Dus draagt ??deze Scout op overtuigende wijze het Indiase erfgoed voort en is het functioneel een motorfiets waarop je zou willen rijden?

Heerlijk cruisen op deze complete uitvoering. Naast de getoonde items leveren wij ook het duozadel, duopegs, tourscherm, handleiding in het engels bij deze motor.

De getoonde prijs is inclusief afleverkosten en 12 maanden BOVAG-garantie (BEL ALTIJD EERST VOOR DE BESCHIKBAARHEID)

MOTORcity Amsterdam selecteert zijn occasions altijd met uiterste zorg, hierdoor garanderen wij dat onze occasions altijd in perfecte staat zijn. Een occasion bij MOTORcity Amsterdam is minimaal voorzien van 6 maanden garantie en wordt afgeleverd met een uitgebreide servicebeurt. Daarbij worden ook slijtagedelen gecontroleerd en indien nodig vervangen.

Zakelijk motorrijden, wist u dat zakelijk motorrijden erg interessant kan zijn? Je kan namelijk veel fiscale voordelen trekken aan een zakelijk aanschaf. Zo kunt u onder andere:

- KIA toepassen, zorgt voor een versnelde afschrijving van 28%
- Overige afschrijvingen genieten
- Rente over een financiering boeken als kosten
-Tanken op kosten van uw onderneming
- Onderhoud laten afschrijven via uw onderneming
Vooraf is het wel verstandig om dit met uw boekhouder/accountant te bespreken.

Naast alle occasions heeft MOTORcity Amsterdam ook altijd meer dan 150 nieuwe motoren op voorraad.

MOTORcity Amsterdam is officieel dealer van: Kawasaki, Suzuki, Yamaha, Royal Enfield, CF Moto en Can-Am
Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
MOTOR City Amsterdam
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Zware motor" betekent: Als vuistregel iedere motorfiets vanaf 500CC. Zwaar slaat niet op het gewicht maar op de cilinderinhoud.
© 2000 - 2022 Motoroccasion