Nieuwsbrief:

KAWASAKI  VERSYS 650 - 2008

Garantie: Ja
61696 Km
Red-Copper
kawasaki - versys-650
kawasaki - versys-650
kawasaki - versys-650
kawasaki - versys-650
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf

Topkoffer
Hyperpro-achtervering
Valdoppen frame

 • Een proefrit maken of deze motor bezichtigen?
  Neem dan gerust contact met ons op! Onze verkopers Jack en Cees helpen je graag verder en kunnen je iedere gewenste foto in topkwaliteit toesturen of de inruilwaarde van je huidige motor bepalen.

  Welkom bij Motor Centrum Rijen
  Motor Centrum Rijen is al meer dan 50 jaar de meest complete motorzaak van Zuid-Nederland en officieel dealer van de merken Kawasaki, KTM, Triumph en Suzuki. In ons familiebedrijf kun je terecht voor alles wat motorrijden zo bijzonder maakt en denken wij graag met u mee. Onze technische professionals staan je met raad en daad bij voor onderhoud, reparatie en schadeherstel. 

  Naast nieuwe motoren hebben wij in onze 1500m2 showroom ook altijd meer dan 100 topoccasions met garantie op voorraad. Inruil van uw huidige motor, auto, boot of camper is mogelijk en wij helpen je graag bij het vinden van een passende financiering.  

  BEKIJK ONZE VOLLEDIGE VOORRAAD OP WWW.MCRIJEN.NL

  10 dagen gratis allrisk verzekerd
  Iedereen die bij ons een motor koopt hoeft zich niet druk te maken over de verzekering, want wij leveren iedere motor af met 10 dagen gratis allriskverzekering! Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag het ons!

  Inkoopservice
  Wij kopen graag jouw motor in, stuur ons gerust een aantal foto’s en ontvang zsm een interessant voorstel!

  Huur je droommotor!
  Bij Motor Centrum Rijen kun je ook terecht voor motorverhuur! Wij hebben een breed aanbod van de nieuwste Kawasaki, KTM en Triumph modellen tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Zo huur je al een nieuwe Kawasaki vanaf € 53,- per dag!
  Bekijk het gehele aanbod en boek direct online via: 
  https://motoshare.nl/rider/22847

  Voordeelhelmen Rijen
  In onze kledingshop Voordeelhelmen Rijen hebben we het grootste assortiment helmen en motorkleding van de Benelux met meer dan 70 verschillende merken! Bekijk ons enorme aanbod of maak direct een pasafspraak via: www.voordeelhelmenrijen.nl

  Motor Centrum Rijen
  Rijksweg 96
  5121 RC Rijen
  Tel: 0161-240066
  Whatsapp / Facetime: 06-2255 4773
  Email: info@mcrijen.nl
  www.mcrijen.nl

  Openingstijden:
  Maandag: Gesloten
  Dinsdag: 09.00 – 18.00
  Woensdag: 09.00 – 18.00
  Donderdag: 09.00 – 18.00
  Vrijdag: 09.00 – 18.00
  Zaterdag 09.00-17.00


Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Motor Centrum Rijen
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Safety wire" betekent: Van de Engelse uitdrukking to safety wire a motorcycle. Dit is een uit de vliegtuigindustrie overgenomen wijze van borgen die wordt toegepast op race motorfietsen. Door een gaatje in moer en bout te boren, waar een dun ijzerdraadje door wordt gestoken waarvan de uiteinden in elkaar worden gedraaid, wordt een schroefbevestiging gesafety wired. Voor het in elkaar draaien van de uiteinden van het ijzerdraadje bestaat een speciale tang, die met één knijpbeweging de twee uiteinden in elkaar vlecht.
© 2000 - 2024 Motoroccasion